Onderhoudsmonteur
Carrera Technics
Werkendam, Noord-Brabant
2 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Techniek is jouw ding, al vanaf kleins af heb je een grote passie voor sleutelen.Als deze passie ook nog is gecombineerd gaat met de scheepvaart, dan is dit helemaal jouw baan.

Omdat er zoveel onderdelen zijn wat dit bedrijf maakt en repareert is geen dag hetzelfde en kun jij als monteur hier helemaal je ei kwijt.

WHAT’S IN IT FOR ME?

Onze klant is een scheepsreparatiebedrijf met een groot netwerk aan vaste klanten. De klantenkring groeit door en daarom zoeken zij versterking in het team.

Dit team bestaat nu uit zo’n 40tal vaste collega’s, die allemaal met dezelfde passie het werk uitvoeren.Verder biedt het bedrijf een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket conform de CAO Klein metaal.

JOUW DAG

Het klinkt cliché, geen dag is hier hetzelfde maar dat is bij deze baan ook echt zo.De werkplaats chef maakt een verdeling van het werk wat er in die week moet gebeuren, dit kan per week verschillen, soms ben je veelal bezig met een aantal nieuwbouwklussen en de week erop ben je samen met de servicemonteur op pad om de hydraulische systemen te onderhouden of repareren.

Ook als een onderdeel nog nooit is gerepareerd stropen ze met zijn allen de mouwen op om de klant te helpen en het te fixen.

De ene keer ben je dus bezig met las en constructiewerkzaamheden en de dag erop ben je de hydraulische systemen aan het onderhouden of ben je een pomp aan het vervangen.

WIE JIJ BENT

Met jouw mechanische kennis, en dan vooral van hydrauliek kom je heel ver.Het is geen harde eis om ervaring te hebben in de scheepsbouw te hebben, maar de sector moet je uiteraard wel aanspreken.

Er is verder voldoende kennis binnen het bedrijf om over te dragen dus je kunt zeker nieuwe dingen bijleren.

 • TYPE DIENSTVERBANDPermanent
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier