Schoonmaakmedewerker Amersfoort
Compass Group PLC
Amersfoort
2 dagen geleden

Omschrijving

Voor onze nieuwe locatie in Amersfoort zijn wij op zoek naar enthousiaste schoonmaakmedewerkers.

De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 06.00 en 09.00 uur, van maandag tot en met vrijdag.

Wat ga je doen

Bij Eurest Services werk je altijd met de meest innovatieve middelen en materialen. Je maakt deel uit van een team van facilitaire medewerkers die er samen voor zorgen dat het onze klant en de pandbewoners aan niets ontbreekt.

Zo starten de medewerkers elke ochtend met hun werkzaamheden in een prachtige, schone omgeving en dat heb jij mede mogelijk gemaakt.

Veilig werken is onze hoogste prioriteit. Wij zorgen er samen met jou voor dat je jouw werkzaamheden professioneel en veilig kunt uitvoeren.

Wie ben jij

Wij werken met professionele medewerkers. Het is erg fijn als je reeds schoonmaakervaring hebt en eerder met microvezel hebt gewerkt.

Onze medewerkers zijn altijd in het bezit van een basisopleiding Schoonmaak (SVS basis). Als je dit al bezit is dat prettig.

Bereidheid tot het behalen van deze opleiding is noodzakelijk indien je het diploma nog niet bezit.

Spreken en verstaan van de Nederlandse taal is van belang om te communiceren met elkaar en de klant en de werkinstructies te begrijpen.

Wat bieden wij jou

Een leuke baan met vaste uren, vlakbij het station in Amersfoort. Je maakt deel uit van een facilitair team. Hierdoor zijn er mogelijkheden om ook andere werkzaamheden uit te voeren als dat je past.

Ben jij enthousiast geworden? Reageer snel!

Solliciteren Vacatures

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier