BIM-modelleur
VolkerWessels
Amersfoort, Netherlands
5 dagen geleden

BIM-modelleur

geplaatst op 27 juni 2019

Binnen DigiBase, het nieuwe centrum voor Digitaal bouwen binnen Volkerwessels, zijn we op zoek naar modelleurs die in Revit of Tekla kunnen modelleren ten behoeve van de calculatie-

engineerings- en / of uitvoeringsfase van onze VolkerWessels woningbouw projecten. Modelleurs die willen werken met de best beschikbare tools en applicaties en die het supergaaf vinden om hun bouwkundige kennis om te zetten in digitale modellen.

Dave VervoordTalentmanagementBedrijfDigiBaseLocatieNieuwegeinUrenFulltimeNiveau MBO, HBOActiviteitBouw

Waarom is werken bij DigiBase zo gaaf?

 • Persoonlijke Groei :
 • Wij geloven sterk in je persoonlijke, continue groei; wat ons betreft is dit echt een must. Collega’s zeggen : bij ons groei je twee keer zo snel in kennis en skills dan bij een willekeurig architectenbureau, uitwerkingsbureau of bouwonderneming.

 • Één Team :
 • Je bent onderdeel van een tof team van hardcore-specialisten, die zich optimaal inzetten voor elkaar en waarbij samenwerken op één staat.

 • Onderdeel van het netwerk :
 • Wij, als Digibase, zijn onderdeel van VolkerWessels; een netwerkorganisatie met allemaal fantastische ondernemingen. Hierdoor heb je veel slimme collega’s die graag hun kennis willen delen en samen willen werken aan de digitale verandering van de bouwsector.

  Je hebt een breed intern netwerk, wat ervoor zorgt dat je er een divers scala aan kennis paraat is en jouw baan heel veelzijdig en interessant maakt.

 • Diversiteit van je werk :
 • Onderdeel zijn van een grote netwerkorganisatie betekent dat je doorlopend werkt aan gave projecten oor de verschillende ondernemingen van VolkerWessels.

  Wat bieden wij jou?

  Een super inspirerende werkomgeving in een splinternieuw kantoor in Nieuwegein. In ons kantoor werk je met de nieuwste snufjes, software en gadgets (denk aan bijvoorbeeld Nureva schermen en ons eigen megagrote experience scherm) We hebben de beste koffie en thee en beschikken over een prettige lounge om te lunchen of even met collega’s te overleggen.

  Uiteraard bieden we een goed salaris en overige passende secundaire arbeidsvoorwaarden als laptop en telefoon. Qua opleidingen is het met de VolkerWessels Academy prima in orde, of je nou verder wil groeien in je vak of in je persoonlijke ontwikkeling.

  Wat verwachten wij van jou?

  Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met genoeg werkervaring om zelfstandig te kunnen opereren. Uiteraard ben je bekend met 3D modelleren met behulp van Tekla of Revit.

  Ervaring met Sketch-Up geldt als een pré.

  Je vindt het prettig om in een team met gelijkgestemde collega’s te werken, maar je kunt ook prima zelfstandig werken. In je werk weet je hoofd-

  en bijzaken van elkaar te scheiden.

  Over ons

  Digibase is hét centrum van digitaal bouwen binnen VolkerWessels. We zijn een snelgroeiende onderneming binnen het VolkerWessels concern en wij geloven dat de digitalisering en verandering in de bouwsector aangejaagd wordt door technologie en complexe data-informatiestromen.

  Meer weten?

  Herken je jezelf in bovenstaand profiel of wil je meer weten? Neem dan contact op met Dave Vervoord via mail op of op 06-16514551

  Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld, het ongevraagd toesturen of aanbieden van cv’s behoort daar ook toe.

  Deel deze vacature :

  Solliciteren is makkelijk

  1. vind je droombaan2. solliciteer direct online3. ontmoet onze collega’s4. laat zien wie je bent5. seal the deal6. maak morgen mogelijk

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier