Inside Sales
Onventis
Rijswijk,, NL
5 dagen geleden

Jouw functie

Talent is belangrijker dan ervaring. Kwaliteit gaat boven kwantiteit.

Telefonisch opvolgen van bedrijven die content hebben gedownload van onze website.

Je werkt nauw samen met marketing om deze kwalitatieve leads te genereren. Je komt met nieuwe ideeën om de lead intake te verhogen.

Hierbij gebruik je je creativiteit en verbaas je ons, er wordt ook écht iets met jouw input gedaan. Wij zien liever 5 echt goede leads per dag, dan 20 slechte’.

Jouw voorbereiding / verdieping maakt hierin het verschil!

Je maakt afspraken voor de sales buitendienst, soms ga je ook zelf mee. Uiteraard leg je alles keurig vast in onze systemen.

Jouw profiel

Een Inside Sales collega die de ambitie heeft om door te groeien naar een sales buitendienst functie. Met jouw talent voor zakelijke (b2b) verkoop en onze persoonlijke begeleiding, brengen we jouw sales carrière naar een hoger niveau.

Je bent ambitieus, resultaatgericht, communicatief vaardig en proactief. Daarnaast heb je een commerciële instelling en ga je voor succes.

Wij bieden jou

 • Professionele Sales Training. On-the-job natuurlijk, maar ook van een van de beste sales trainers van Nederland.
 • Een goed basissalaris tussen de €1.900, - en €2.500, - afhankelijk van je kennis en ervaring
 • Een uitstekend bonus systeem
 • Werken met een leuke club gemotiveerde mensen waarbij een gezonde dosis humor zeer wordt gewaardeerd
 • Leuke uitjes met je collega’s
 • Een concreet perspectief om promotie te maken naar sales buitendienst
 • Zodra je volledig ingewerkt bent, behoort er een auto van de zaak (inclusief tankpas) tot de mogelijkheden
 • Onventis is een gevestigde naam in de markt maar onze cultuur voelt nog als een startup. Fris, vernieuwend , resultaatgericht en iedereen is behulpzaam.

  Het is tijd om je te leren kennen!

  Stuur ons je cv met sollicitatie en gegevens over salarisverwachtingen en je mogelijke startdatum via het sollicitatieportaal of naar het volgende emailadres :

  recruiting onventis.nl

  Al sinds 2000 is Onventis een cloud pionier voor de digitale transformatie van inkoopprocessen en financiële processen. De cloud-gebaseerde software Onventis Buyer is een alles-in-een procurement systeem dat bedrijven helpt bij het beheren van hun bedrijfsuitgaven met als doel financiële controle, efficiëntie, naleving en kostenbesparingen te realiseren.

  Het stroomlijnt en automatiseert alle processen van source-to-pay, waaronder ook netwerksamenwerking met leveranciers. Het Onventis Netwerk verbindt bedrijfsprocessen voor kopers en leveranciers, eenvoudig en veilig.

  Wereldwijd genereren meer dan 1.000 bedrijven met zo’n 450.000 gebruikers in het Onventis netwerk een jaarlijks bedrijfsvolume van ruim 10 miljard euro met meer dan 50.000 leveranciers.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier