Functioneel beheerder - ruimtelijk domein
Koen
Tilburg,NL
4 dagen geleden

We investeren in de ontwikkeling van slimmeriken zoals jij. Je komt bij koen in vaste dienst en werkt op projectbasis bij verschillende opdrachtgevers.

Bij ons kom je in een groeiversnelling. Zekerheid & variatie. Dat is onze belofte.

 • Direct vast contract
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Afwisselende interim opdrachten
 • Binnen de functie functioneel beheerder bied jij ondersteuning en uitleg aan de gebruikers. Dit zijn gebruikers van diverse kritische applicaties binnen de gemeente.

  Hier draag jij de verantwoordelijkheid voor als het gaat om de continuïteit en optimale functioneren. Het schakelen tussen verschillende niveaus binnen een gemeentelijke omgeving is voor jou dan ook geen probleem.

  Binnen deze functie is de uitdaging om de applicaties van opdrachtgevers op een juiste manier te implementeren. Hiernaast is het van belang dat deze verder wordt ontwikkeld binnen de gemeente.

  Naast applicaties als zaaksystemen als Squit, Djuma, e-Suite, Exxellence, OneGov en dergelijke kom je bijvoorbeeld ook in aanraking met het digitaal stelsel Omgevingswet (DSO).

 • Je voert taken uit op het gebied van gebruiksbeheer; ondersteuning in het gebruik van de applicaties, en wijzigingsbeheer;
 • het assisteren van wijzigingsverzoeken. Je onderkent informatiebehoefte en vertaalt deze naar functionaliteiten. Ook stel je functionele specificaties en implementatieplannen op.

  Daarnaast adviseer je bij het verbeteren van processen en maak je de vertaalslag naar de systemen. Dit doe je samen met werknemers van de gemeente.

  Jij bent de linking pin tussen de gemeente, de ICT-afdeling en leveranciers van IT-diensten.

  Wij zoeken een kandidaat met een sterke affiniteit met techniek rondom applicaties, infrastructuur en de samenhang daartussen.

  Jouw kennis en ervaring pas jij graag toe bij de implementatie en beheer van informatiesystemen. Hiernaast bezit jij het juiste analytische vermogen, zowel als een sterk ontwikkeld probleemoplossend vermogen.

 • Jij hebt ambitie en geen problemen om bij diverse opdrachtgevers aan de slag te gaan;
 • Jij helpt de opdrachtgever graag verder, met jouw sterke punten;
 • Je hebt een proactieve instelling en loopt voorop binnen jouw vakgebied;
 • Je hebt de ambitie om continu door te groeien en jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Je bezit een Hbo werk- en denkniveau en hebt een diploma, bij voorkeur een opleiding met een ICT component;
 • Ervaring op het gebied van geautomatiseerde informatie-uitwisseling tussen systemen op basis van zaak- en documentservices;
 • ASL, BISL en ITIL zijn geen onbekende termen voor jou en het is voor ons absoluut een pré wanneer jij hier ervaring mee hebt;
 • Jij deelt jouw opgebouwde kennis graag met collega's en opdrachtgevers;
 • Jij hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling. Daarnaast weet je anderen altijd goed en duidelijk te overtuigen;
 • Je kunt gestructureerd te werk gaan en bent een goede planner. Daarnaast ben jij leergierig, sta je open voor feedback en neem jij graag het initiatief;
 • Je bent in staat projectmatig te werken, kunt prioriteiten stellen tijdens je werk en weet de belangen altijd goed in te schatten.
 • Stel je eens voor dat je vast in dienst bent en aan afwisselende opdrachten werkt. Opdrachten waar jij echt je tanden in kunt zetten.

  Die jouw groei versnellen. En stel je eens voor dat je wordt opgeleid en begeleid om jouw ambities waar te maken. Klinkt dat gaaf?

  Ja toch?! Dan hoor jij thuis bij koen en is deze functioneel beheerder vacature jou op het lijf geschreven.

  Als slimmerik bij koen krijg je de ideale combinatie van zekerheid en variatie. Natuurlijk zorgen we dat de opdrachten passen bij jouw wensen.

  Jij als specialist deelt jouw kennis met opdrachtgevers en helpt ze verder. Zo gaan we samen voorop. Ook kun je altijd sparren met je consultant en collega-specialisten, want er is veel persoonlijk contact.

  Verveling is gewoon geen optie. En stilstaan al helemaal niet!

  Een slimmerik bij koen mag allereerst rekenen op talloze kansen om jezelf verder te ontwikkelen en aan uitdagende projecten te werken.

  Jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie staan centraal en jij bent de specialist! Dit krijg je verder van ons :

 • Direct een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. O.a. een mooi bruto salaris tussen de € 2.800 en € 4.000 maar ook 100% uitbetaling bij ziekte en ook als er even geen project is
 • Opleidingsbudget, deelname aan trainingen en opleidingen binnen en buiten onze eigen Academy
 • Een leaseauto die je helemaal zelf mag uitzoeken
 • Een sociaal betrokken organisatie die voor jou voorop loopt
 • Bij koen vinden wij plezier maken erg belangrijk naast ontwikkeling en hard werken. Wij organiseren dan ook regelmatig leuke uitjes.

  En kennisevents waarin we ervaringen met elkaar uitwisselen. Ook heb je een vaste consultant die je persoonlijk begeleidt.

  Zekerheid en variatie. Dat is werken bij koen. Je werkt aan uitdagende opdrachten bij verschillende overheden. Met een netwerk van honderden opdrachtgevers door heel Nederland is er altijd een interessante werkplek bij jou in de buurt.

  Welke opdracht ook bij je past, het team van koen staat achter je. Samen kijken we vooruit! Kom jij ons team versterken?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier