Koerier oproep
Randstad
BARNEVELD, NL
6 dagen geleden

Vol gas aan de (versnellings)bak als koerier!

Voor een internationale handels- en serviceorganisatie met een grote diversiteit aan activiteiten zijn wij per direct opzoek naar een (ervaren) koerier / chauffeur.

Als koerier bezorg je niet alleen autobanden op het juiste adres, maar bovenal een glimlach!

Goedemorgen! Je komt om 09 : 30 binnen op de vestiging in Barneveld. Na een lekker bakkie en wat bijpraten, begin je met het inladen van jouw bus.

Vandaag staan er 3 routes op de planning. Radio aan? Check! Navigatie ingesteld? Check! Banden ingeladen? Check! Jij bent er helemaal klaar voor om de weg op te gaan.

Wie ben jij?

Autorijden, jij doet niets liever. Jij vindt het heerlijk om Nederland vanuit jouw bus te ontdekken. Door weer en wind lever jij autobanden af bij klanten.

Je maakt dan meteen even een praatje met de klant, om daarna weer op pad te gaan naar de volgende. Anderen omschrijven jou als verantwoordelijk, representatief, sociaal en flexibel.

Wie ben jij niet?

De slechtste chauffeur van Nederland!

Wat bezorgen wij jou?

 • Geld. Het salaris voor 23 jaar en ouder bedraagt € 10,70 bruto per uur.
 • Groen licht om per direct als oproep koerier ingezet te worden. Dit betekent dat je bij afwezigheid van je collega's, door bijvoorbeeld vakantie, vrije dagen, ziekte ed.
 • ingezet wordt om de routes over te nemen. De ene week week werk je 10 uur en de andere week misschien wel 30 uur per week en de andere week geniet je lekker van je vrije tijd.

  Je hoort tijdig wanneer er diensten voor je zijn!

 • De mogelijkheid om per direct te starten!
 • Heb jij de drive om als koerier aan de slag te gaan en een goed (richtings)gevoel bij deze vacature? Sla dan je (af)slag en solliciteer meteen! Heb je nog vragen?

  Neem dan contact met ons op via het nummer 0342 405020.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Ilja, Ceandra en Miriam

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier