Microsoft BI Consultant bij hele leuke werkgever!, Rotterdam
CareerValue B.V.
Rotterdam, NL
11 uur geleden
source : ICTerGezocht.nl

Als BI Specialist vind je het leuk om hun klanten te adviseren over hun architectuur en hoe ze waarde kunnen halen uit hun data.

Je zal je bezighouden met alle BI werkzaamheden waar jij je handen aan vuil wilt maken. Denk hierbij Datawarehouse architectuur en optimalisatie, fact-

based management, dashboarding maar ook (als jij dit leuk vindt) Predictive Analyses en andere Big Data vraagstukken. Het is belangrijk dat je op de hoogte bent van de ontwikkelingen in je vakgebied en je enthousiast aan de slag gaat met de nieuwste technieken.

Wegens de financiële stabiliteit van de organisatie kunnen je ze hier van alles bieden met betrekking tot persoonlijke groei en opleidingsmogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.

Tevens zie jij er de meerwaarde van in om kennis te delen met jouw collega’s en ze ook enigszins te coachen en te begeleiden.

Functie-eisen :

 • Minimaal HBO of WO achtergrond;
 • Enkele jaren ervaring als Business Intelligence Specialist;
 • Klaar voor de volgende stap in jouw carrière;
 • Kennis van de Microsoft BI Stack; SSIS , SSAS , SSRS ;
 • Kimball en Data Vault klinken jou bekend in de oren;
 • Je bent flexibel op het gebied van zowel collega’s als klanten;
 • Kennis van Azure en cloudomgevingen is een pré;
 • Certificeringen op gebied van MCSA Database Development & MCSA BI Development is een pré.

  Bedrijfsomschrijving :

  De organisatie bestaat al 30 jaar en bestaat uit belangstellende en onafhankelijke techneuten die allemaal op hun eigen manier een steentje bijdragen in de organisatie.

 • Hun speelveld verandert elke dag en ze hebben altijd zin om de volgende stap te zetten. Wat zo fijn is aan deze organisatie is dat iedereen 100% zichzelf kan zijn;
 • geen verplichte pakken en stropdassen maar een gemoedelijke sfeer en veel betrokkenheid. Ze leveren een brede dienstverlening op het gebied van Softwareontwikkeling, Development, Business Intelligence en Data Science.

  Ze hebben klanten als PostNL, SNS Reaal, CIZ en KNCV.Alle professionals zitten samen onder één dak en delen graag hun kennis met elkaar.

  En dat heeft zijn vruchten afgeworpen door middel van velen prijzen, certificeringen en onderscheidingen. Inmiddels hebben ze 5 vestigingen door heel Nederland.

  De werknemers zijn hier uitermate tevreden op het gebied van werkzaamheden, bedrijfscultuur en doorgroeimogelijkheden. Er wordt graag met je meegedacht over hoe het beter kan.

  Dat is namelijk ook de instelling die ze van hun toekomstige medewerker verwachten, en dat kan jij zijn! Ze zijn namelijk op zoek naar een Business Intelligence Specialist.

  gggga0f5767b297c8b6661247904ffc0

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier