Vacature binnendienst tendermanager
van der Heide
Drachten, Friesland
6 dagen geleden

Wij groeien en hebben ruimte voor een commercieel medewerker binnendienst / tendermanager.

De functie

Ben jij onze nieuwe collega die zorgdraagt voor calculaties en offertes en een correcte afhandeling daarvan?

In deze veelzijdige functie ben je bezig met allerlei soorten opdrachten van klein tot groot. Voor de grotere aanbestedingen treed je op als tendermanager.

Je benut je ervaring, commercieel en organisatorisch talent en je bent verantwoordelijk voor het hele tenderproces. Jouw integrale afstemming en de uitwerking van aanbiedingsdocumenten zorgen voor een verantwoorde inschrijving.

Je hebt hierbij contact met de klant en je collega’s van de verkoop binnen- en buitendienst.

Drive en daadkracht

Met je HBO werk- en denkniveau heb je het in je om eigenaarschap, drive en daadkracht te tonen. Je hebt affiniteit met en kennis van elektrotechniek en ervaring met het maken van calculaties en offertes.

Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend en je kunt op verschillende niveaus communiceren. Je bent stressbestendig en klantgericht, schakelt snel en werkt gestructureerd.

Iets voor jou?

Herken jij jezelf in deze functie en woon je in de omgeving van ons hoofdkantoor in Drachten? Wij gaan graag met je in gesprek! Wij bieden een fulltime dienstverband in een professioneel en enthousiast team.

Naast goede ontwikkelmogelijkheden bieden we je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Stuur je cv en motivatie via onderstaande button.

Voor meer informatie over deze functie bel je met Thealize Roorda via .

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier