Medewerker PowerService fulltime
Media Markt
Utrecht, NL
2 dagen geleden

Vacatures

Medewerker PowerService fulltime

Medewerker Powerservice (fulltime, 38 uur per week)

Wil je werken bij misschien wel het leukste bedrijf van Amersfoort? MediaMarkt Amersfoort is op zoek naar een Technisch Specialist.

Als Technisch Specialist werk je achter onze Smartbar waar we dagelijks op zoek zijn naar oplossingen voor onze klanten, zodat ze met het echte WOW’ gevoel naar buiten gaan.

Denk hierbij aan schermreparatie, vervangen van Smartphone onderdelen, het oplossen van computerproblemen, inbouwen / vervangen van computeronderdelen, TV’s kalibreren en nog veel, veel meer.

Daarnaast ontzorgen we onze klanten door notebooks, tablets en smartphones startklaar te maken. Voor de klant een ideale oplossing om direct van zijn of haar aankoop te kunnen genieten.

Voor dit klantvriendelijke, gemotiveerde en oplossingsgerichte team zijn we op zoek naar jou! Heb jij het in je om klanten het WOW’ gevoel te geven? Reageer dan meteen!

Wie zoeken we?

 • Je zet de klant altijd op de eerste plaats.
 • Je denkt in oplossingen.
 • Je hebt gevoel voor techniek en elektronica maar daarnaast ben je ook commercieel ingesteld.
 • Je bent leergierig en ziet vragen van klanten als een uitdaging.
 • Je weet dat de WOW’ bij jou begint!
 • Het is een fulltime functie met veel uitdaging. Omdat we 7 dagen per week geopend zijn werk je afwisselend ook op koopavond(en) en in het weekend.

  Wij bieden je een prachtige baan in een supergave en moderne werkomgeving. Hier hoort een passend salaris bij, een Fitness regeling, 25 verlofdagen per jaar, 8% vakantiegeld en een erg aantrekkelijke personeelskorting!

  Kom je ons team versterken? We kijken uit naar je sollicitatie!

  Een integriteitscontrole via het Waarsc

  Contact :

  Contact : Dhr. J. Kondratiuk

  Media Markt Amersfoort BV

  3812 EA Amersfoort

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier