Elektrotechnicus
Diakonessen
Utrecht
2 dagen geleden

Hier kom je te werken

Als Elektrotechnicus ga je aan de slag in een innovatieve en technisch hoogstaande ziekenhuisomgeving. De afdeling GBH zorgt primair dat patiënten, bezoekers en collega’s in een veilige en aangename omgeving verblijven, in nauwe samenwerking met andere technische disciplines.

Dit ga je doen

Als Elektrotechnicus draag je zorg voor het actueel houden van de onderhoudstoestand van de gebouwen, technische installaties en technische inventaris door het uitvoeren van preventief onderhoud, verhelpen van storingen en uitvoeren van reparaties op elektrotechnisch gebied.

Het doel is dat de gebouwen, technische installaties en technische inventaris voldoen aan vigerende normen en wet- en regelgeving zodat alles optimaal functioneert en er borging is voor de veiligheid van patiënt en gebruikers met betrekking tot het gebruik van de gebouwen, technische installaties en technische inventaris.

Daarnaast draai je mee in de bereikbaarheidsdienst.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier