Allround monteur
FrieslandCampina
Gerkesklooster, Netherlands
4 dagen geleden

Short description

De productielocatie van Friesland Campina in Gerkesklooster is continue in ontwikkeling. Met de grote vraag naar o.a. kaas en Valess vezels zijn we op zoek naar allround monteur die samen met het team zorgt draagt voor de technische betrouwbaarheid van onze locatie.

neem jij de uitdaging aan?

Job description

Hoe ziet je werkdag eruit?

Het is maandagochtend om 6 : 00 uur als de wekker gaat. Je bedenkt je geen seconde om op te staan en richting je werk te vertrekken, want vandaag begint het groot onderhoud aan de machines voor het produceren van kaas.

Je bent al enige tijd bezig geweest met de voorbereiding. Om 08 : 00 uur sta jij klaar om te voorkomen dat we storingen krijgen en als wij ze wel hebben, ga je er voor zorgen dat deze zo snel mogelijk zijn verholpen.

Jij bent verantwoordelijk voor de technische beschikbaarheid van de kaasproductie-installaties. Je werkt aan verschillende installaties zoals thermiseurs, pasteurs, productielijnen, behandellijnen, robots en verpakkingenlijnen.

Jij vindt die diversiteit aan machines een echte uitdaging!

Wat komt er nog meer in je functie naar voren?

Als allround monteur ben jij een van de belangrijkste schakels binnen ons bedrijf. Met je analytische blik initieer je waar mogelijk verbeteringen en voer je deze door.

Binnen onze fabrieken maken we 24 / 7 gebruik van complexe installaties (krachtstroominstallaties, stuurstroominstallaties) en apparatuur (meet-

regel- en pneumatische apparatuur). De gebruikelijke storings-, revisie- en onderhoudswerkzaamheden neem jij voor je rekening.

Daarnaast neem je deel aan (verbeter)projecten om zo de prestaties van onze fabriek te vergroten. Daarbij houd je rekening met machineveiligheid (Lock Out, Tag Out, Try Out) en draag je zorg voor de administratieve verwerking en rapportages.

Van belang is dat je bereid bent om consignatie diensten te draaien.

Waar streef je naar?

Je maakt verbinding, je bent verantwoordelijk, je bent besluitvaardig, resultaat- en actiegericht. Voor jou staat veiligheid en kwaliteit voorop.

Met jouw technische kennis help je de plant optimaal presteren en worden storingen geminimaliseerd. Dat maakt dat jij aan het einde van de dag met een goed gevoel naar huis rijdt.

Wat wij van jou vragen

 • Je hebt een afgeronde opleiding richting techniek, bijvoorbeeld richting elektro of mechatronica;
 • Je hebt enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je houdt van de dynamiek van een complexe fabriek;
 • Beschik jij over deze competenties?

 • Je bent assertief en resultaatgericht. Je komt met nieuwe ideeën en maakt je hier hard voor, je houdt vast totdat het optimale resultaat is behaald;
 • Je schakelt snel tussen werkzaamheden en helpt collega’s daar waar nodig;
 • Je houdt optimaal overzicht over de verschillende projecten, weet de juiste prioriteiten te stellen en handelt hierna resoluut;
 • Jij neemt je verantwoordelijkheid;
 • Jij denkt in oplossingen, soms zijn ze simpel, dan weer innovatief. Het belangrijkste is dat de productie door kan blijven gaan.
 • Wat krijg je van ons?

 • Een salaris conform Zuivel cao7;
 • Volop uitdagingen waar jij je technische kennis kunt inzetten;
 • Een dynamisch bedrijf met leuke en ambitieuze collega’s;
 • Goede ontwikkel- en doorgroei mogelijkheden; We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede.
 • Daarom investeren we in

  relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied.

  Waarom wil je dit niet mislopen?

  Omdat :

 • Jij wilt werken bij een internationaal bedrijf, op een sterk gerenoveerde locatie;
 • Jouw technische vaardigheden optimaal worden ingezet, binnen FrieslandCampina zie je allerlei soorten techniek;
 • Als je van jouw vak houdt, is dit een prachtige gelegenheid om jezelf te ontwikkelen en zelf mede verantwoordelijk zijn voor het functioneren van deze fabriek;
 • Jij krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • De functie van allround monteur is een prachtige stap als vervolg van je carrière als professional!
 • Vanwege de toevoer van steeds grotere hoeveelheden melk, werken we efficiënt en effectief bij de productie van kaas. Hier zijn we zeer succesvol in.

  Maar hier blijft het niet bij en de komende jaren staan willen wij ons blijven ontwikkelen en zorgen voor een stabiel productieproces.

  Samen bouwen wij aan Gerkesklooster met een duidelijke route op weg naar 2020 die volledig past in de strategie van FrieslandCampina.

  Sta je al te popelen om aan de slag te gaan? Zo kom je in aanmerking!

  Ben jij de ideale kandidaat? Laat het eerst allemaal even bezinken, maar wacht niet te lang met reageren. Wie weet is de functie dan al vergeven.

  Voor vragen over de functie en / of de procedure kun je contact opnemen met Deborah van Wijngaarden, Recruiter Noord FrieslandCampina op telefoonnummer 06-

  11232763 of stuur een e-mail naar deborah.vanwijngaarden frieslandcampina.com.

  Om je gegevens zo goed mogelijk te verwerken, verzoeken wij je te solliciteren via onderstaande button. Wij kijken uit naar je reactie!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier