Traineeship Civiel - Arnhem
Kracht Recruitment
Arnhem, NL
3 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Dit Traineeship is maatwerk. Door een intensieve start waarin onze opdrachtgever jouw wensen, behoeften, talenten en valkuilen goed in kaart brengt kan het Traineeship hier passend omheen ontworpen worden.

Voor de één betekent dit de diepte in binnen een aantal vooraf gekozen functies, terwijl de ander eerst de breedte ingaat en veel verschillende functies gaat ervaren.

Het Traineeship wordt begeleidt door specialistische coaches en trainers die zorgen voor een optimale ontwikkeling voor jou en daarmee een vliegende start van jouw carrière.

Functie-eisen :

Ben jij een ambitieus, leergierig en hardwerkend civieltechnisch talent en op zoek naar organisatie waar jij jouw talenten en plek gaat vinden?

Dan kun jij met dit Traineeship jouw ontwikkeling een kickstart geven.

Bedrijfsomschrijving :

Voor onze opdrachtgever, een grote en landelijke aannemer, zijn wij op zoek naar civieltechnische talenten. Deze aannemer staat bekend om zijn innovatieve, ondernemende en duurzame werkwijze, zowel in het bouwproces als met eigen personeel.

Door de omvang van deze aannemer vind je verschillende disciplines, functies en projecten binnen het bedrijf. Vanwege de waarde die deze aannemer ziet in duurzaam werken kiest deze aannemer ervoor om jou als starter te verbinden aan een Traineeship.

Door middel van dit Traineeship kan jouw ontwikkeling zo optimaal mogelijk worden gefaciliteerd. Hiermee komen jouw ontwikkeling en carrière in een stroomversnelling en sta jij in je Kracht.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier