Docent Frans tweedegraads
Maandag
Maastricht, Netherlands
3 dagen geleden

Over de functie

Tu parles Français? Is Frans voor jou de mooiste taal van de wereld? Ik ben opzoek naar een Frans docent tweedegraads voor een school in Zuid-Limburg!

Jij weet alles van de Franse grammatica, schrijf-, lees- en spreekvaardigheid en vindt het tof dit met passie over te brengen op de leerlingen.

Daarbij raak je enthousiast van het motiveren van HAVO leerlingen. Je wordt als het ware ambassadeur van de Franse taal.

Als docent Frans draag je dagelijks bij aan de ontwikkeling van leerlingen. Dit doe je niet alleen door het verhogen van de kennis van studenten omtrent de Franse taal en cultuur, maar coacht en begeleidt ze daarnaast voortdurend.

Verder heb je affiniteit met HAVO studenten en werk je nauw samen met andere gedreven docenten uit het team. Het betreft een vacature van 0,45 fte voor een school in Zuid-Limburg.

Gaan wij samen het gesprek aan over jouw toekomst als docent Frans? Samen kijken we hoe we de beste versie van jezelf naar boven kunnen halen.

Stuur je CV op naar britt.dackus maandag.nl of bel / app naar 0630977812

Functie eisen

 • Je hebt een tweedegraads onderwijsbevoegdheid Frans
 • Je hebt passie voor de Franse taal en cultuur en het lesgeven
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je bent pedagogisch en didactisch vaardig
 • Over het bedrijf

  Maandag® is marktleider binnen de publieke sector waarbij wij een groot netwerk van opdrachtgevers hebben binnen het onderwijs.

  Samen gaan wij op zoek naar jouw werkgeluk op de school die bij jouw wensen, competenties en jou als persoon aansluiten.

  Wij bieden een passend salaris, mogelijkheid tot een vast dienstverband, reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en opleidingsmogelijkheden op onze Maandag® Academy.

  Hiernaast wordt elk kwartaal een Club Maandag® workshop georganiseerd, waar je kennis maakt met je collega's en ideeën op kan doen aan de hand van een thema

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier