Junior Projectleider Machinebouw
Synsel Techniek
Noordwijk, Zuid-Holland, Nederlands
14 uur geleden
 • Bedrijfsomschrijving : *Locatie : regio NoordwijkerhoutDit Nederlandse bedrijf is gespecialiseerd in sorteer- en verpakkingsmachines voor o.
 • a. De food- en non-foodindustrie zoals de farmacie en de chemie. Ze maken naast speciaalmachines ook standaardmachines waarmee ze de klant naadloos bedienen.

  Naast verpakkingen zijn ze actief in pick and place, doseer- en weegsystemen welke door Engineers in eigen huis volledig zelfstandig ontwikkeld worden.

  De cultuur bij dit bedrijf is vooruitstrevend, no-nonsense, klantgericht en internationaal georiënteerd. In de rol van Junior Projectleider ben je verantwoordelijk voor de totale projecten, van technisch ontwerp tot oplevering en de nazorg ervan.

  Heb jij technische en leidinggevende skills? Wellicht ben jij dan de Junior Projectleider die wij zoeken!*Functie-inhoud : Als Junior Projectleider ben je vanaf de order tot oplevering van het project verantwoordelijk* Je zorgt dat het volledige projectteam betrokken is bij de voortgang van het project en je zorgt voor een duidelijke briefing* Een Junior Projectleider is hét eerste aanspreekpunt voor de klanten* Het overleggen over de personele bezetting en over het gebruik en inzet van materialen* Het oplossen van technische vraagstukken* Als Junior Projectleider ben je verantwoordelijk voor eventuele nazorgwerkzaamheden bij de klant*Functie-eisen : Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde, Mechatronica of aanverwant* Je kan goed improviseren en inspelen op wisselende omstandigheden* Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift* Je bent als Junior Projectleider een coachende leidinggevende* Je bent flexibel en bereid om regelmatig in het buitenland werkzaam te zijn* Je bent klantgericht en hebt een commerciële instelling*Wij bieden : Als Junior Projectleider heb je een basissalaris tussen de € 2.

  400,- en € 2.900,- bruto per maand* Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband* Een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden* Een uitdagende functie waar techniek en projectverantwoordelijkheid centraal staan met een grote mate van zelfstandigheid binnen een internationaal actieve organisatie* 13 adv dagen en 25 vakantiedagen op jaarbasis* Een moderne werkplek in een internationale werkomgeving* Een persoonlijk inwerktraject met uitstekende begeleiding Ben je na het lezen van bovenstaande vacature van Junior Projectleider enthousiast geworden en beschik jij over het gevraagde profiel?

  Solliciteer dan direct!*Salarisomschrijving*€2.400 - 2.900

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier