Werktuigkundige
NXP
Nijmegen
5 dagen geleden

NXP Semiconductors N.V. (NASDAQ : NXPI) enables secure connections and infrastructure for a smarter world, advancing solutions that make lives easier, better, and safer.

As the world leader in secure connectivity solutions for embedded applications, NXP is driving innovation in the automotive, industrial & IoT, mobile, and communication infrastructure markets.

Built on more than 60 years of combined experience and expertise, the company has over 29,000 employees in more than 30 countries and posted revenue of $8.88 billion in 2019.

Ben jij leergierig en zou je graag werkzaam willen zijn in een high tech omgeving?

De ICN8 fabriek in Nijmegen is voor NXP Semiconductors een belangrijke en tevens de grootste chipfabriek van Europa. De druk om de beste van de klas in de semiconductor-industrie te zijn en te blijven is zeer groot.

Onze kracht ligt vooral in de veelzijdigheid, gecombineerd met de hoge kwaliteitseisen waar we aan moeten voldoen, van de automotive industrie en mobiele telefoon business.

Bovendien kunnen we produceren tegen competitieve kosten. Deze veelzijdigheid maakt het interessant om bij NXP te werken, zowel ten aanzien van onze processen en machines als ten aanzien van ons mensen.

NXP produceert tientallen miljarden chips per jaar en ICN8 draagt daar voor ongeveer een kwart aan bij. Dit betekent dat wij hier in Nijmegen meetellen voor meer dan 2 chips per wereldburger per jaar!

Wij geloven in de kracht van samenwerken, als basis voor het merendeel van onze activiteiten. Daarom investeren we permanent in onze medewerkers en in de relatie met onze klanten, waar ook ter wereld.

Voor ICN 8 zijn wij op zoek naar een Werktuigkundige.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor controle- en bedieningswerkzaamheden aan alle installaties in beheer bij de afdeling Facilities.

Hierbij kun je denken aan luchtbehandeling (HVAC), vacuüm systemen, demiwater-installaties, koelmachines en koeltorens, heetwaterketels, compressoren, noodstroomvoorziening, afvalwaterbehandeling en gaswassers, afzuiginstallaties en bulkgassen.

In deze functie ben je aangewezen om de eerste lijns-verstoringen en specificatie overschrijdingen aan bovengenoemde installaties op te vangen.

Je bent daarbij verantwoordelijk voor calamiteitenafhandeling en operationele activiteiten, zoals onderhoud en projectondersteuning aan installaties.

Hierbij voldoe je aan wet- en regelgeving en je leeft de EHS-uitgangspunten na. Daarnaast vervang je de Senior Technical Watch in voorkomende gevallen.

Functie-eisen :

 • MBO- AOT , -Scheepswerktuigkunde, of aantoonbaar gelijkwaardig werk- en denkniveau
 • Operationele kennis en inzicht van facilitaire installaties
 • Kennis van Scada systemen
 • Kennis van Meet & Regel systemen
 • Inzicht in wettelijke- en veiligheidseisen
 • Bereidheid om in ploegendienst te werken
 • Teamplayer, maar ook in staat om zelfstandig te werken
 • Kennis van de Engelse taal
 • Indien je net zo enthousiast bent als dat wij zijn over deze vacature, dan nodigen we je uit om te solliciteren. Nadat we je CV gescreend hebben, en afhankelijk van je kennis en ervaring, zullen we je uitnodigen voor selectie gesprekken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier