verzorgende
Randstad
Assen, NL
5 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Als verzorgende ondersteun je de cliënt bij de persoonlijke verzorging van alle dag. Je bent een kei in het inschatten van de behoefte van de cliënt.

Wij luisteren ook graag naar de wensen die jij hebt. Werk je liever op een PG afdeling of juist somatiek? Geef aan wat jij graag wilt en dan gaan we samen op zoek naar de juiste werkplekken bij jouw in de buurt.

de baan

Randstad Zorg biedt een functie aan in de flexpool. Binnen deze flexpool is geen dag hetzelfde. Je wordt op verschillende locaties ingezet en komt in verschillende settings te werken.

Hierdoor blijft de functie uitdagend, of je nu startend bent op de arbeidsmarkt of een ervaren Verzorgende. Als je aan de slag gaat in onze flexpool bepaal je zelf hoeveel uur per week jij beschikbaar bent om te werken! Werk je bijvoorbeeld het liefst in de ochtend of toch juist in de middag, alles is mogelijk!

wat wij vragen

 • afgerond diploma verzorgende niveau 3
 • stage- of werkervaring als verzorgende in de ouderenzorg
 • flexibele werkhouding
 • wat bieden wij

 • een contract op basis van jouw wensen
 • begeleiding van onze jobcoach
 • salaris tussen de 12 en 17 euro op basis van de cao VVT en ervaringsjaren
 • Ben jij iemand met ambitie, en wil je graag meegroeien met de zorg? Wil je een cursus of training volgen? Laat het ons weten dan kijkt onze jobcoach graag samen met jou naar de mogelijkheden om een passende cursus of training te vinden.

  Kortom ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en ben jij iemand met passie voor de zorg? Dan ga ik graag met je in gesprek! Je kunt contact opnemen door te klikken op solliciteren.

  Heb je eerst nog vragen? Neem dan gerust contact op. Heb je een korte vraag waar je snel antwoord op wilt? Je kunt mij ook Whatsappen op 06-83237096.

  Het inwinnen van een referentie en het aanvragen van een VOG is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Op het moment dat je 100 uur voor Randstad Zorg gewerkt hebt worden de volledige kosten van de VOG vergoed.

  Denk aan het volgende : om in aanmerking te komen voor deze functie dien je in het bezit te zijn van relevant diploma.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier