Kwaliteitscoördinator WMO/Jeugd
Matchpartner
Oisterwijk, Nederland
6 dagen geleden

Voor onze opdrachtgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gedegen kwaliteitscoördinator WMO / Jeugd. Je fungeert als schakel tussen beleid en uitvoering waarbij je veel samenwerkt met de senior-

medewerkers WMO / Jeugd en de beleidsmedewerkers WMO / Jeugdwet. Tevens ben je de verbindende factor voor de ondersteunende afdelingen.

Verantwoordelijkheid voor optimalisatie en verbetering van de kwaliteit van processen en dienstverlening aan de klant is belangrijk.

 • Wat ga je doen? Overleggen bijwonen inzake kwaliteit en processen en het management hierover adviseren;Beleid vertalen in procesbeschrijvingen en werkinstructies en je ziet toe op een juiste toepassing hiervan;
 • Beleidsmedewerkers adviseren over de uitvoering in de praktijk;Sparringpartner en coördinator zijn voor de medewerkers;Medewerkers voorzien van instructies inzake gebruik en uitvoering van systemen en processen;
 • Uitvoeren van kwaliteitscontroles. Belangrijk voor deze vacature is dat je bekend bent en gewerkt hebt met proces- en kwaliteitsmanagement.

 • Ook beschik je over : Een gepaste afgeronde HBO opleiding;Een flexibele houding, analyserend vermogen en sterke communicatieve eigenschappen ;
 • Een persoonlijkheid waarin integriteit, denken in oplossingen, samenwerking en een resultaatgerichte houding niet vreemd is.

  Het betreft een functie van 6 maanden met optie tot een verlening van maximaal 2 jaar. Je bent 32 - 36 uur per week beschikbaar.

  Het betreft een gemeente in de regio Tilburg waar een ambitieuze sfeer heerst, en gestreefd wordt naar het bundelen van krachten.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier