Operator Packaging
ROC.nl
Hardinxveld-Giessendam, Zuid-Holland, nl
9 dagen geleden
source : Jobbird

Deze organisatie is ?s wereld grootste producent van noten en aanbieder van zoute snacks, chips en aanverwante producten zoals pindakaas.

In heel Europa bevinden zich productielocaties. Deze werkgever levert een uitgebreid assortiment consumentenproducten, die zowel onder eigen merken als onder private label op de markt worden gebracht, daarnaast leveren zij halffabricaten voor de voedingsmiddelenindustrie.

Met een sterke nadruk op kwaliteit en met introducties van innovatieve concepten bewerken zij de meest veeleisende Europese supermarktketens en voedingsmiddelenproducenten.

Deze werkgever is een sterk groeiende onderneming en zoekt voor de locatie in Hardinxveld-Giessendam een gedreven operator.

In de functie van Operator speel je een onmisbare rol bij de afvul- en verpakkingsprocessen ten behoeve van de noten. Je draagt zorg voor het optimaal functioneren van de diverse machines en procesinstallaties.

Instellen, bedienen en bewaken van de (verpakkings)processen Zorg dragen voor de juiste machine-instellingen om het proces volgens gestelde specificaties en kwaliteitseisen te laten verlopen Uitvoeren van proces-

product- en kwaliteitscontroles en afwijkingen tijdig zien en corrigeren Zorg dragen voor tijdige aan- en afvoer van producten en emballage Geven van werkinstructies aan inpakkers en stapelaars Zorg dragen voor de productie-

administratie De operator die wij zoeken herkent zich terecht in het volgende profiel : een afgerond technische MBO opleiding op niveau 2 / 3, bij voorkeur Vapro bij voorkeur ervaring in de voedingsindustrie bij voorkeur ervaring met verpakkingsprocessen proactief, flexibel, probleemoplossend, nauwkeurig en ordelijk uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift goede kennis van geautomatiseerde systemen en inzicht in processen De arbeidsvoorwaarden voor de job van operator packaging zijn goed, waarbij de belangrijkste hieronder opgesomd zijn : li Bruto basis maandsalaris tussen de ?

2000 - 2400 li 2 ploegentoeslag 15% li 3 ploegentoeslag 19,5% li Vakantiegeld li ATV vergoeding li Reiskostenvergoeding Deze werkgever vraagt medewerkers bereid te zijn om in zowel 2-

als 3-ploegendienst te werken.

Bedrijf : Processionals.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier