Operator Friesland
Randstad
Heerenveen, NL
11 uur geleden

Volop Operator vacatures, opleidingstrajecten maar ook vaste banen in Noordoost Nederland!

Wij werken bij Randstad Procestechniek vanuit de kandidaat en stellen jou centraal. Dit wil zeggen dat wij als doelstelling hebben jou verder te helpen daar waar jouw wensen liggen.

Ben jij iemand die weet wat dé vervolgstap moet zijn in jouw loopbaan? En ben je in het bezit van Operator A, B of C papieren?

Ben je nu werkzaam als Operator maar wil je de volgende stap maken naar Operator B, reageer dan nu! Opleiden behoort ook tot de mogelijkheden bij Randstad Procestechniek.

Randstad Procestechniek heeft goed contact met een heel ruim netwerk aan toonaangevende bedrijven in Noordoost Nederland.

In de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel liggen er dus volop kansen voor een mooie functie in de Procestechniek.

Wij gaan graag met jou in gesprek om samen te ontdekken wat jouw ideale vervolgstap als Operator kan zijn.

Ben jij nu niet beschikbaar? Maar ken je iemand anders, draag je vriend en / of kennis aan! En verdien maar liefst € 250,-

euro! (indien deze persoon minimaal 4 weken via ons aan het werk is)

WAT BIEDEN WIJ?

 • Marktconform salaris
 • Uitdagende baan bij een bedrijf in Noordoost Nederland dat bij jou past
 • Vooruitzicht op een vaste aanstelling
 • Opleidingstrajecten
 • Bij een aantal opdrachtgevers kun je direct in dienst!
 • WERKEN VIA RANDSTAD PROCESTECHNIEK

  Randstad Techniek is het technisch bemiddelingsbureau van Randstad voor vaste en tijdelijke banen. Wij bieden de mogelijkheid om als techneut aan de slag te gaan bij toonaangevende, interessante opdrachtgevers.

  Vaak met een vaste baan als resultaat. Niet voor niets zijn er dagelijks ruim 2.000 technici via Randstad Techniek aan het werk.

  Kijk op https : / / www.werkzoeken.nl / 1238 randstad / werk / 1888183 operator-friesland / ?utm source nuevoo&utm medium referral&utm campaign nuevoo referral vertical vac feed&utm term heerenveen

  REAGEREN

  Interesse in deze functie van operator? Of wil je met Randstad Procestechniek in contact komen om andere technische vacatures te bespreken?

  Je kunt dan uiteraard contact met mij opnemen :

  Mail :

  Je gegevens mailen naar : kan ook. Ook dan nemen we contact met je op. We spreken je graag!

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier