Chauffeur BE - Waalwijk
Logistic Force Waalwijk
Waalwijk, NL
20 dagen geleden

Voor een groot en bekend verhuur bedrijf zijn we op zoek naar een enthousiaste BE chauffeur die graag op de weg is en op tijd verhuurde machines bij de klanten gaat bezorgen en of ophalen.

Je adviseert over het gebruik van de verhuurde machines, controleert met je scherpe oog de technische staat en verhelpt eventuele storingen.

Zoals je door hebt is je job afwisselend, veelzijdig en is geen enkele dag hetzelfde. Het is jou verantwoordelijkheid dat de klant tevreden is

Dit neem je mee :

We zoeken mensen die goed bij het bedrijf passen. Je bent in het bezit van een BE rijbewijs en hebt 1 jaar relevante rijervaring! Je hebt geen 9-

 • 5 mentaliteit, extra uren werken is voor jou geen probleem. Misschien heb je nog geen specifieke kennis van onze apparaten maar je zal zeker niet in het programma;
 • Help, mijn man is klusser voorbij komen Je bent spontaan, representatief en bent service gericht.

  Dit bieden wij :

  Binnen deze organisatie kan je rekenen op een plezierige werkomgeving en krijg je vrijheid om jezelf te zijn en om jezelf te ontwikkelen.

  Wanneer jij tevreden bent, straal je dat ook uit naar onze klanten toe en dat is het gene wat wij willen uitstralen. Daar hoort ook een goed salaris bij inclusief een interessante pensioenregeling.

  Ben je enthousiast geworden?

  Solliciteer dan snel en wie weet wordt jij onze nieuwe topper op de weg!!

  Functie-eisen :

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier