Heb je affiniteit met de bouw en ben je op zoek naar een uitdaging?
Regiodienst
Almere en omgeving, Netherlands
9 dagen geleden

Introductie

Voor een landelijke organisatie zijn we opzoek naar isolatiemedewerkers met ervaring of die zich verder willen ontwikkelen binnen het vak.

Het bedrijf is hard opzoek naar een uitbreiding van het team, bij goed functioneren is het mogelijk een contract voor de lange termijn bij de organisatie zelf te krijgen.

De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van isolatiemateriaal binnen verschillende woningen zowel binnen als buiten het huis.

Organisatie

De organisatie is een multidisciplinair isolatie- en vochtbestrijdingsbedrijf met ruime ervaring in zowel de particuliere als zakelijke markt.

Naast spouwmuurisolatie richt het bedrijf zich op het isoleren van kruipruimtes, daken, vloeren, wanden en tussenwanden.

Naast energiebesparende maatregelen, weet het bedrijf als geen ander hoe belangrijk het is om waar mogelijk ook geluidsreducerende maatregelen te nemen.

Functie

Als isolatiemedewerker start je onder begeleiding van een ervaren monteur met het vak. Het is mooi meegenomen als je al kennis en ervaring hebt binnen de bouw met verschillende werkzaamheden te denken aan timmerwerk, het monteren van een stopcontact of het aanleggen van leidingen.

Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het aanbrengen van isolatiemateriaal binnen woningen zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant, het boren van gaten in de muren, het leggen van leidingen en het afgraven van de fundering om hier het nodige isolatiemateriaal aan te brengen.

Als deze werkzaamheden helemaal goed gaan, ga je volledig zelfstandig aan de slag met het isoleren van woningen.

Functie-eisen :

 • Je hebt VMBO werk- en denk niveau;
 • Hebt ervaring binnen de bouw;
 • Je staat positief in het leven, bent bereid om hard te werken en staat open om nieuwe dingen te leren;
 • Je bent in het bezit van een vca basis of bent bereid deze te behalen;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs BE, een busje krijg je van de zaak;
 • Je vindt het niet erg om te hoeven reizen;
 • Je bent woonachtig in de direct omgeving van Almere.
 • Aanbod

  Als isolatiemedewerker krijg je de kans jezelf verder te ontwikkelen binnen de organisatie. In het begin zal je meelopen met een ervaren collega om het vak te leren.

  Het volgen van eventuele opleidingen en cursussen behoren tot de mogelijkheden. Voor het salaris wordt gekeken naar de cao metalektro, je ervaring, leeftijd en eventuele diploma’s.

  Daarnaast heb je recht op 24 vakantiedagen en 13 adv dagen. Het eerste half jaar krijg je een contract via Regiodienst. Bij goed functioneren is het mogelijk een contract bij de organisatie zelf te krijgen.

  Uiteindelijk wordt jou dan een vaste aanstelling aangeboden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier