GBS Beheerder (vast/interim)
KWH-People
Zuid-Holland, NL
7 dagen geleden
source : JobBoost.io

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de GBS-systemen en het besturingssysteem van de warmtekrachtcentrale. Op basis van de informatie uit de betreffende systemen geef je de rest van team energie input voor systeem-

en procesverbeteringen en signaleert kansen voor energiebesparing. Je draagt zorg voor het beheer van de GBS systemen en de regeling van de warmtekrachtcentrale, inclusief eventuele koppelingen daartussen (dynamische warmtenetregeling).

Je houdt de technische staat van de bestaande systemen stand, daar waar nodig optimaliseer je en zorg je voor de juiste aanleg van toekomstige systemen.

Je ondersteunt andere binnen team energie in projectrealisatie. Dit alles binnen de randvoorwaarden van kosten, kwaliteit, tijd, organisatie en communicatie.

De beheerder GBS is hiërarchisch onder de teamleider energie geplaatst. De functie maakt onderdeel uit van Team Energie binnen Beheer&onderhoud van FMVG.

Je stelt de meerjarenbegroting op en zorgt voor de realisatie van de werkzaamheden binnen de gestelde kaders. Je adviseert en ondersteunt de afdelingen VGO en Projecten bij de uitwerking van de projecten en bewaakt daarbij de beheeraspecten voor de GBS systemen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier