Magazijnmedewerker in Swalmen
Recruitnow
Swalmen, Nederland
9 dagen geleden

Wij hebben een mooie baan als magazijnmedewerker in Swalmen voor jou in de aanbieding! Interesse? Lees dan snel verder!Wat ga je doen?

Samen met je collega’s ga je aan de slag met de bestelbonnen die binnengekomen. Je werk bestaat voornamelijk uit het orderpicken van verschillende sportartikelen.

Deze werkzaamheden voer je uit met behulp van een handscanner, deze geeft je informatie over de beschikbare producten en bergingsplaats binnen het magazijn.

Op het moment dat een bestelling compleet is zorg je er samen met je collega’s voor het verzendklaar maken (inpakken) en daarbij horende administratieve afhandeling.

Ook het ordenen en (her) indelen van producten binnen het magazijn hoort bij jouw taken.Wat krijg je van ons? Structurele functie voor 40 uur per week.

Bruto uurloon van €10,10. Voor mogelijke onregelmatige werktijden en / of overwerkuren ontvang je een vergoeding van 30% extra op je bruto uurloon.

Werken in dagdiensten, er wordt gewerkt tussen 07.00 / 08.00 en 17.00 / 18.00 uur. Reiskostenvergoeding vanaf 5 km woon-

werk afstand. Wie ben jij?Je hebt recente werkervaring opgedaan in het orderpicken met behulp van een handscanne Je bent fysiek in orde, het werk wordt lopend of staand uitgevoerd en je moet pakketten van 10 kilo kunnen tillen.

Je bent bereid om in het piekseizoen waar nodig meer dan 40 uur te werken. Je gaat graag op korte termijn aan de slag.Lijkt het jou een mooie uitdaging om als magazijnmedewerker in Swalmen aan de slag te gaan?

Solliciteer vandaag nog en dan nemen wij telefonisch contact met jou op!Heb je zelf vragen? Neem dan contact op met ons via 0475333649, of mail je CV naar jimmy.

vriezelaar tempo-team.nl Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier