Parttime juf of meester gezocht voor een openbare Daltonschool groep 7
DIT IS WIJS
Rotterdam, Nederland
1 dag geleden

Voor een openbare Dalton school zijn we op zoek naar een enthousiaste meester of juf voor een groep 7. Het is een school waar leerlingen in de gelegenheid worden gesteld zich aan de hand van de opvoedkundige en onderwijskundige uitgangspunten te ontwikkelen tot volwaardige en weerbare mensen in de multiculturele samenleving.

Respect voor ieders mening, geloofsovertuiging en achtergrond vormt hiervan de basis. Heb je affiniteit met het dalton onderwijs en ervaring in de bovenbouw, dan zijn deze leuke groep leerlingen op zoek naar jou! Solliciteer direct! Laura : "Ik ben voor dit is wijs gaan werken als Onderwijsassistent / invalkracht in regio Rotterdam.

Het contact met dit is wijs is goed. De mensen zijn prettig en vriendelijk. De organisatie is ook top geregeld. Dit is wijs biedt vele mogelijkheden om mij verder te ontwikkelen in mijn functie.

Het fijne voor mij is dat ik een combinatie kan maken tussen school (pabo) en werken bij dit is wijs. Ik kan gewoon mijn beschikbaarheid opgeven in de digitale portal en dit is wijs zoekt dan werk voor mij.

Op die manier kan ik flexibel zijn in mijn werk. Ook kan ik op deze manier veel verschillende scholen zien en doe ik veel werkervaring op.

 • Je bent in het bezit van een pabo-diploma Je bent een echte teamplayer en communicatief sterk; Je hebt affiniteit met het Daltononderwijs;
 • Je bent flexibel en ambitieus; Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk.

  Om deze ontwikkeling van leerkrachten te stimuleren bieden wij gratis trainingen en workshops aan en krijg je persoonlijke begeleiding van een coach.

  DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs.

  Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding en biedt DIT IS WIJS een voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen. DIT IS WIJS heeft een gevarieerd aanbod van uiteenlopende vacatures binnen het onderwijs, zowel voor de lange-

  als voor de korte termijn. Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich via onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht.

  We kunnen nog veel meer vertellen over DIT IS WIJS, maar het volgende filmpje laat zien wie wij zijn : Geïnteresseerd? Solliciteer nu! Na een eerste screening op basis van je cv, krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Capelle aan den IJssel.

  Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.

  Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Nancy via 010-8001010 of mail naar nancy ditiswijs.nl

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier