Technisch Beheerder Elektrotechniek (AT/UD/CRE/2018-15)
Delft University of Technology
Delft, NL
1 dag geleden

Functie omschrijving

In deze afwisselende en zelfstandige functie werk je in een professionele en internationale werkomgeving. Je bent verantwoordelijk voor de technische staat van gebouwgebonden elektrotechnische installaties, voert daarover beheer en laat onderhoud uitvoeren.

Daarnaast ben je ook Installatie Verantwoordelijke (IV-er) volgens de NEN3140 voor de helft van de gebouwgebonden laagspanningsinstallaties, en tevens back up voor de collega die verantwoordelijk is voor de andere helft van de installaties (en vice versa).

Jouw taken en werkzaamheden liggen op het gebied van van :

1. Kostendeskundigheid :

Je stelt de actuele technische staat vast door middel van inspecties, prestatiemetingen en analyses. Je levert input voor de meerjaren onderhoudsprognose (MJOP), calculeert gerelateerde onderhouds-

 • kosten en bewaakt mede de toepassing van de begroting;
 • 2. Technische expertise :

  Je scherpt de onderhoudsconcepten en (meerjaren) onderhoudsplannen aan op basis van de vingerende onderhoudstrategie, de vastgoedstrategie en mutaties.

  Je vertaalt onderhoudswerken in (functionele) werkomschrijvingen en -specificaties ten behoeve van de aanbesteding van het onderhoud aan leveranciers.

 • Ook stel je in overleg met de onderhoudsengineer contractbepalingen op, evalueer je aanbiedingen van aannemers en begeleid je de uitvoering van het werk door aannemers;
 • 3. Projectmanagement :

 • Je stemt - voor de uitvoering - plannen en werken af met collega technisch beheerders, gebouwbeheerders en de afdeling Projecten;
 • 4. Contractbeheer :

  Je zet werk uit bij leveranciers, stemt met hen af en beheert de leveranciercontracten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de financiële beheersing van de onderhoudskosten en de noodzakelijke financiële handelingen en rapportages.

  Functie eisen

  Wie zoeken we en wat vragen we? Je hebt een HBO niveau met een afgeronde elektrotechnische en / of bedrijfskundige opleiding, aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring.

  Je hebt kennis van elektrotechnische installaties en 'asset management' (ISO 55.000). Ervaring met Safety- en Security systemen is een pre.

  Je bent een kostenbewuste, klantgeoriënteerde teamspeler, kunt moeiteloos schakelen tussen verschillende niveaus en kunt goed zelfstandig functioneren in een complexe organisatie.

  Uiteraard beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Wij verwachten dat je in staat bent om (complexe) problemen te vertalen naar praktische oplossingen.

  Arbeidsvoorwaarden

  De functie heeft een omvang van 38 uur (1,0 FTE). Het gaat om een contract voor 1 jaar met bij goed functioneren uitzicht op verlenging.

  Het salaris is gebaseerd op schaal 11 (met een maximum van € 4.757,- bruto per maand). De TU Delft biedt een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij zorgverzekeraars en op een sportabonnement.

  Ook kun je afspraken maken over flexibele werktijden. Daarnaast is het mogelijk om jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samen te stellen en ontvang je een maandelijkse werkkostenbijdrage.

  Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool.

  Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier