HBO stage Marketing & zichtbaarheid
Siemens plc
Netherlands
2 dagen geleden

Marketing & zichtbaarheid

Standplaats : Den Haag / fulltime*

Over de stageopdracht :

De opdracht kan kort samengevat worden tot : Ontwikkel en werk mee aan een operationeel marketingplan . Denk hierbij aan uitdagingen zoals het bedenken en uitvoeren van acties die voortborduren op onze nieuwe marketingstrategie Creating Perfect Places’, het werken aan promotie acties voor onze klanten, het coördineren van een online magazine, de inzet van social media én het mede opzetten van een klantgerichte website.

Klinkt dit je als muziek in de oren? Dan zoeken wij jou!

We dagen je uit om onze zichtbaarheid bij onze doelgroep te vergroten! Daag jij ons uit?

Binnen de divisie Siemens Building Technologies is het bieden van duurzame technologische oplossingen voor Brandveiligheid en Gebouwautomatisering één van de kernzaken.

Building Technologies is wereldwijd marktleider voor veilige energie-efficiënte en milieuvriendelijke gebouwen. Je stageopdracht heeft betrekking op de divisieafdeling Control Products & Systems bestaande uit een hecht team met 40 mensen.

Deze afdeling richt zich op het leveren van producten voor een veilig en gezond binnenklimaat. Hierbij kun je denken aan : HVAC afsluiters en aandrijvingen, opnemers, ruimteregelingen, HVAC-

regelaars, brandmeldcentrales, brandmelders, etc.

Meer informatie over deze dynamische werkomgeving is te vinden op : en op

Wat heb je nodig om voor deze stageopdracht in aanmerking te komen?

 • Je bent een HBO Marketing & Communicatie student of je studeert aan een soortgelijke opleiding;
 • Een student met passie voor marketing, interesse in het optimaliseren van zichtbaarheid;
 • Een teamspeler, die zichzelf steeds wil verbeteren, leergierig is en out of the box’ kan denken;
 • Je hebt een kritische blik en bent vindingrijk en een vooruitdenker.
 • Over Siemens

  In Nederland leveren we zowel producten, systemen, installaties als diensten. Met dit gevarieerde leveringsprogramma bestrijken we vrijwel alle terreinen van de werktuigbouw, elektrotechniek, elektronica en IT.

  We bieden een breed scala aan innovatieve oplossingen voor energie-efficiëntie, industriële productiviteit en intelligente infrastructuur.

  De focus ligt daarbij steeds meer op duurzaamheid. Wij combineren onze innovaties met onze knowhow op het gebied van elektrificatie en automatisering, versterkt door digitalisering -

  en door op te treden als een betrouwbare en verantwoordelijke partner.

  Maar weinig organisaties zijn in zoveel landen en industriële branches actief als Siemens. Wereldwijd werken er zo’n 351.

  000 medewerkers bij Siemens, waarvan er 2.300 werkzaam zijn in Nederland.

  Over stagelopen bij Siemens

  Een uitdagende stage in een professionele en informele werkomgeving met veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je ontvangt een vergoeding van EUR 400, per maand, een introductieprogramma voor stagiairs en een uitgebreid intern netwerk binnen JongSiemens.

  Voor Siemens zijn stagiairs en afstudeerders belangrijk. Jij kunt ons scherp houden met frisse nieuwe ideeën en zienswijzen.

  Daarom nemen wij jouw stage- of afstudeerperiode serieus. We begeleiden je goed tijdens deze spannende tijd en zorgen ervoor dat je niet alleen routinewerk doet, maar ook echt iets kunt leren.

  Tenslotte ben je bij ons om iets te leren. Een succesvolle stage- of afstudeerperiode achter de rug? We verliezen je niet uit het oog.

  Contact

  Heb je belangstelling? Reageer dan snel! Wij ontvangen jouw sollicitatie graag via de onderstaande 'Solliciteer button’.

  Heb je inhoudelijke vragen over deze stagevacature, neem dan contact op met Yvonne van Oost (Hoofd Product Management HVAC), tel. 06 - 227 11 656.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op 'Doorgaan' te klikken, ga ik akkoord met de privacy & voorwaarden van neuvoo en ga ik akkoord met het ontvangen van relevante e-mailtaakwaarschuwingen. (op elk moment annuleren) Kijk hier
  voortzetten
  Aanvraagformulier