Java ontwikkelaar Customer Experience
Groupe CGI inc.
Pays-Bas
31 dagen geleden

Position Description :

Innovatieve JAVA ontwikkelaars die in staat zijn om onze klanten mee te nemen in de wereld van morgen. Maak het bij CGI!.

Your future duties and responsibilities :

De bancaire markt verandert in snel tempo. Daar waar de markt vroeger tot een select aantal banken toebehoorde is het speelveld nu veel meer open.

Tegelijk is er een grote druk op kosten, het aantrekken van klanten en het voldoen aan wet- en regelgeving. Een complexe markt, die vraagt om andere business modellen en innovatieve oplossingen.

Daarom is de bancaire sector the place to be’ voor elke ambitieuze en betrokken ICT’er die wil werken met de nieuwste technieken.

CGI bedient de top van het Nederlandse bankwezen. Banken realiseren zich dat ICT dé pijler is die hen concurrentievoordeel kan bieden.

Het is dan ook niet voor niets dat vooruitstrevende methodieken, trends en technieken als Agile / Scrum, DevOps, Big Data, Internet of Things en Cloud computing als eerste in de bancaire sector opduiken!

Je ontwerpt en ontwikkelt oplossingen gebaseerd op Java techniek zoals JEE en Spring Framework. Wellicht ben jij wel diegene die de klant gaat helpen bij de realisatie van nieuwe portaltoepassingen of je wordt ingeschakeld voor het ontwikkelen van de mobiele klant connectiviteit.

Afhankelijk van je kennis en ervaring vragen we je ook verantwoordelijkheid te nemen voor competentie ontwikkeling en coaching en zal je bijdragen aan de visievorming binnen CGI omtrent JAVA en zijn toepassingen.

Required qualifications to be successful in this role :

 • Afgeronde HBO / WO opleiding Informatica of hieraan gerelateerde studierichting
 • Minimaal twee jaar ervaring als ontwikkelaar in verschillende Java projecten;
 • Je hebt je ontwikkeld op het gebied van Object Oriëntatie en nieuwe technologieën en beschikt over specifieke kennis van het J2EE platform;
 • Specifieke kennis van IDE zoals Eclipse of Netbeans, frameworks Spring 3 en Angular JavaScript, HTML 5, Hibernate, Monitoring (bijvoorbeeld, Graphite, Logstash en Elasticsearch) en methoden en technieken als RUP, Agile SCRUM en UML;
 • Up-to-date certificaten (Sun of Oracle);
 • Ervaring met het opstellen van technische en / of functionele ontwerpen.
 • We bieden

  Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een contract voor onbepaalde tijd. Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community.

  We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

  Interesse?

  Solliciteer direct! Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of recruitment.nl cgi.com

  What you can expect from us : Bouw met ons aan je carrière

  Bouw met ons aan je carrière

  Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie.

  Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

  Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI.

  Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

  Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

  Bezoek voor meer informatie over CGI : www.cginederland.nl

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

  Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier