Jurist Handhaving Omgevingsrecht
YACHT
Gemeente in omgeving Zwolle
9 dagen geleden

Over de functie

Voor onze opdrachtgever, een gemeente nabij Zwolle en Hoogeveen, zoeken wij een jurist handhaving omgevingsrecht. In deze functie treed je op als casemanager voor handhavingszaken.

Je bent verantwoordelijk voor de juridische begeleiding en advisering bij deelproducten van de omgevingsvergunning en het adviseren over juridische aspecten op het terrein van bestuursrecht.

Je begeleidt de handhavingsprocedures en vertegenwoordigt de gemeente bij de bezwarencommissie, de rechtbank en de Raad van State.

Functie-eisen

Wij zoeken een professional die beschikt over :

 • BO+ / WO werk- en denkniveau;
 • goede communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk);
 • verantwoordelijkheid kan dragen voor zijn / haar deskundigheid en resultaten;
 • minimaal 5 jaar ervaring met deze taken;
 • beschikbaarheid op korte termijn.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Het is mogelijk om de opdracht als ZZP'er of in dienst van Yacht uit te voeren.

  In dienst van Yacht zal het salaris worden vastgesteld op basis van de CAR UWO gemeente schalen afhankelijk van kennis en ervaring.

  Als interim-professional ben je in dienst bij Yacht en werk je aan verschillende projecten bij één of meerdere van onze opdrachtgevers.

  Via onze Yacht Academy volg je gerichte opleidingen zodat je kennis en kunde blijven groeien. Je kunt bovendien rekenen op heldere loopbaanpaden die je doorgroeimogelijkheden vanaf de eerste dag inzichtelijk maken.

  Zo groei je sneller bij Yacht dan als je ergens vast in dienst bent.

  Overheid.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier