Project Estimator
Flowserve Corporation
Hoek, Netherlands
16 dagen geleden

Company Overview :

Flowserve B.V. maakt deel uit van de gerenommeerde en internationaal opererende Amerikaanse onderneming Flowserve Corporation.

De onderneming is wereldwijd één van de belangrijkste producenten op het gebied van vloeistof- en gasbeheersing en is gespecialiseerd in het vervaardigen van centrifugaal pompen, mechanische asafdichtingen en afsluiters bestemd voor de olie-

en gasindustrie, chemische industrie, krachtcentrales en andere industrieën. Met meer dan 18.000 werknemers in meer dan 55 landen combineren we een wereldwijde ervaring met lokale vertegenwoordiging.

Flowserve heeft op diverse locaties wereldwijd QRC’s (quick response centers). Deze QRC’s zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud aan roterende machines en algemene machinale bewerkingen.

In Terneuzen is een QRC on-site bij Dow / Trinseo Chemicals, geheel toegewijd aan deze klant. In Antwerpen is een QRC dat diverse andere klanten bedient in de diverse industrieën.

In mei 2018 gaan deze QRC’s verhuizen naar Hulst en zij zullen dan tezamen één groot QRC vormen die alle klanten in deze regio bedienen.

Dit betekent, dat de QRC-organisatie niet alleen groter wordt, maar ook complexer. Wij zijn daarom op zoek naar diverse ervaren medewerkers die mee willen komen bouwen aan dit nieuwe team en deze nieuwe organisatie.

Tot de verhuizing in mei, zullen deze functies worden uitgevoerd in Terneuzen (Dow Chemicals te Hoek).

Op dit moment is Flowserve op zoek naar enthousiaste medewerkers voor haar QRC in Hulst :

Position Requirements :

Verantwoordelijk voor het maken van de aanbieding op basis van een inspectierapport voor service & reparatie werkzaamheden van rotating equipment.

Geven van technisch advies aan de interne en externe klanten.

Opstellen van aanbiedingen ten behoove van de afdeling Verkoop

Position Description :

 • Verantwoordelijk voor het maken van de aanbieding op basis van een inspectierapport voor service & reparatie werkzaamheden van rotating equipment
 • Preferences :

  HBO werktuigbouwkunde / bedrijfskunde of MBO met relevante werkervaring.

  Commerciële vaardigheden.

  Beheersing van de Engelse taal.

  Beheersing van de Franse taal een pré

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier