Assistent Accountant – Kleinschalig & servicegericht team
Rousch
Amstelveen, NL
11 dagen geleden

Bedrijfsprofiel

Een organisatie die zich, naast optimale en hoogwaardige service naar haar klanten, hard maakt voor duurzaamheid en goede doelen, dát is kenmerkend voor onze relatie.

Het werk wordt hier uiteraard ook op aangepast. Zo wordt er niet gewerkt met ingebonden stukken, maar wordt alles digitaal verzonden of ge-

upload in de digitale box van de klant zodat zij dit zelf kunnen downloaden. Mocht het toch per papier verzonden moeten worden, dan wordt er gebruik gemaakt van het cradle to cradle papier.

Op die manier proberen ze als organisatie een steentje bij te dragen aan de toekomst voor iedereen. Naast hun maatschappelijke betrokkenheid kenmerken zij zich door de vertrouwensrelatie dij zij met hun klanten willen opbouwen en gaan zij ten alle tijden voor een relaxte en soepele dienstverlening.

Ze kennen hier geen 9-5 mentaliteit zodat de klanten hun ook buiten de gebaande kantooruren kunnen bereiken. Als je jezelf ziet werken in een klein team (team bestaat uit 5 mensen waaronder de 2 eigenaren) met passie voor het vak én voor de buitenwereld, solliciteer dan direct!

Salarisindicatie

Op basis van ervaring en een fulltime dienstverband ligt het salaris rond de €2500,- en €3500,- en kan je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Functie eisen

Ik ontvang graag jouw sollicitatie voor de functie van Als Assistent Accountant als je je herkent in de volgende punten :

 • Klantgericht en communicatief vaardig;
 • Je hebt de studie HBO Accountancy of Bedrijfseconomie afgerond;
 • Recente en relevante werkervaring als Assistent Accountant;
 • Affiniteit met ICT;
 • Collegiaal en zelfstandig.
 • Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier