eerste autotechnicus voor de regio Harderwijk
Flexibility
Harderwijk
2 dagen geleden

Ben jij 1ste autotechnicus en op zoek naar een nieuwe uitdaging en kom je uit de regio van Harderwijk? Dan heb ik een leuke en uitdagende baan voor je.

Voor een mooi en modern autobedrijf zoeken we enthousiaste 1ste automonteur die graag sleutelt, diagnosticeert en in oplossingen denkt ?

Je bent in staat om op een effectieve wijze storingen en mankementen te traceren en van hier uit goede diagnoses te stellen.

Tevens ben je commercieel ingesteld en kunt een goed en eerlijk advies uitbrengen v.w.b. het benodigde onderhoud van de

Wat vragen wij

Werkervaring / opleiding / competenties :

In het bezit van een diploma 1ste autotechnicus + APK,

Bekend met de basisvaardigheden elektro

Bereidheid tot het volgen van alle relevante opleidingen en trainingen die nodig zijn op de kennis / vaardigheden op niveau te houden danwel uit te breiden

Voelt zich thuis in een klein dealerbedrijf binnen een grote organisatie

In het bezit van rijbewijs

Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat hebben wij te bieden?

 • Een informele werksfeer met korte communicatielijnen;
 • Een marktconform salaris en een uitgebreid secundair arbeidsvoorwaardenpakket met

  mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.

  Ben je enthousiast geworden van bovenstaande vacature? Mail dan je cv met motivatie naar rob.genefaas flexibility.nl, of bij vragen over de functie kun je bellen met 06-50203365.

  Flexibility Eindhoven-Best is al geruime tijd hét uitzendbureau op het gebied van werving & selectie, uitzenden, referentieonderzoek, assessments en bemiddeling met ruime specialisatie binnen de automotive branche op landelijk niveau.

  Wij zijn een modern uitzendbureau dat zich onderscheidt door zijn professionele en complete aanpak voor zijn opdrachtgevers.

  Voor kandidaten biedt Flexibility Eindhoven-Best optimale ondersteuning bij het realiseren van een nieuwe loopbaanstap. Daarnaast zijn we ABU-lid en ISO-gecertificeerd.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier