Vakantiekracht
UNN Personeel B.V.
Terwolde, NL
8 dagen geleden

Voor diverse opdrachtgevers zijn wij opzoek naar enthousiaste vakantiekrachten. Heb jij nu vakantie en zin om een extra centje bij te verdienen en wil jij de handen uit de mouwen steken?

Ook als jij bijvoorbeeld een tussenjaar neemt, kijken we met je mee naar een passende baan.

Het mooie aan deze vacature is dat eerdere werkervaring niet verplicht is en dat je makkelijk in kan stromen om werkervaring op te doen.

Functie-eisen :

 • Jij bent flexibel;
 • Jij weet van aanpakken;
 • Jij wilt deze zomer een extraatje verdienen;
 • Jij brengt gezelligheid met je mee;
 • Bedrijfsomschrijving : Kom werken bij UNN!

  Kom werken bij UNN!

  UNN is een flexibele personele dienstverlener, die haar werknemer hoog in het vaandel heeft. Er is altijd ruimte voor overleg! Je hebt een vast contactpersoon die ook buiten kantoortijden uitstekend bereikbaar is.

  Wij vinden de tevredenheid onder onze werknemers (die wij zien als collega’s) van groot belang voor onze organisatie. Door onze ruime kennis van diverse sectoren bieden wij passende arbeidsvoorwaarden, afgestemd op de branche, jouw ervaring en capaciteiten.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier