Hulpmonteur liften afkomstig regio Waalre
Flexibility
Oss
23 uur geleden

De organisatie is opgericht in 2005 en heeft sindsdien een uitstekende naam opgebouwd. Als merkonafhankelijk bouwer en leverancier van liften kan deze liftspecialist ook buiten de geëffende paden naar oplossingen zoeken.

Zij werken met niet-gepatenteerde onderdelen die vrij verkrijgbaar zijn. De organisatie heeft een goede naam als bouwer van maatwerkoplossingen, maar levert en installeert ook standaardliften wanneer dat de beste oplossing is.

Door een landelijk netwerk van gecertificeerde installateurs en onderhoudstechnici wordt er een soepel periodiek onderhoud gegarandeerd en is er directe opvolging bij mogelijke storingen.

Wij zoeken voor hen een : HULPMONTEUR LIFTENBOUW

HULPMONTEUR LIFTENBOUW

Je gaat samen met een ervaren monteur op pad door heel Nederland om liften te installeren op nieuwbouwlocaties.

Je vertrekt vanuit Oss en het kan gebeuren dat je weleens moet overnachten om de volgende dag het werk af te maken.

Wat vragen wij

Voor deze uitdagende functie denken wij aan een enthousiaste, handige hulpmonteur met een LBO of MBO -opleiding (bijvoorkeur richting mechanische techniek).

Je bent praktisch en flexibel ingesteld, werkt oplossingsgericht, bent secuur en technisch sterk, je hebt een klant- en servicegerichte instelling en je bent een prettige collega.

Wat bieden wij

Een prettige en informele werksfeer en de organisatie kenmerkt zich door korte communicatielijnen en een grote onderlinge betrokkenheid.

Prima arbeidsvoorwaarden en uitdagende projecten.

In eerste instantie start je op uitzendbasis met uitzicht op een vast dienstverband.

Interesse?

Indien je interesse hebt in deze functie kun je jouw cv sturen naar oss flexibility.nl t.a.v. Annemarie Zandee

Meer info over het bedrijf en de vacature is te verkrijgen bij Flexibility op 06-26916922

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op 'Doorgaan' te klikken, ga ik akkoord met de privacy & voorwaarden van neuvoo en ga ik akkoord met het ontvangen van relevante e-mailtaakwaarschuwingen. (op elk moment annuleren) Kijk hier
voortzetten
Aanvraagformulier