Accountmanager Home Deco
Flexibility
Midden- noord Nederland
31 dagen geleden

Als Regionaal Accountmanager Noord Nederland ben je verantwoordelijk voor het vergroten van de omzet en winstgevendheid in het gebied Noordelijk van de grens Gouda / Utrecht .

Je bezoekt actief bestaande en potentiële klanten. Je verkoopt Home-Deco producten met het zwaartepunt op verlichting. Je bent een ambitieuze zelfstarter met ervaring in verkoop aan retailers en MKB-

ers op winkelniveau. Je begrijpt als geen ander wat categorie- en schapmanagement betekent en wat dit inhoudt voor jouw werk als accountmanager.

Het snelgroeiende bedrijf richt zich op wederverkopers in de woonbranche en professionele projectinrichters. De opdrachtgever wil de klanten blijven verrassen met nieuwe collecties decoratieve verlichting en woonaccessoires.

Vanuit Europa exporteert het bedrijf inmiddels naar meer dan 70 landen.

Wat vragen wij

o Hbo werk- en denkniveau

o Enige werkervaring opgedaan als account manager (accountmanagement op winkelniveau vereist), ervarinng in de Home Deco branche geniet de voorkeur.

o Resultaatgericht, weten wat KPI's zijn en hoe je daar mee werkt

o Commercieel ingesteld

o Uitstekende kennis van de Nederlandse taal

Wat bieden wij

Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn passend bij de zwaarte van de functie. Pas jij in deze functie en spreekt het bedrijfsprofiel je aan?

Stuur je motivatie en CV naar Gina van Schagen via gina.vanschagen flexibility.nl.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier