Informatiebeveiligingsadviseur
AxionContinu
Utrecht, NL
3 dagen geleden

AxionContinu reorganiseert haar IT met het oog op de uitdagingen van de toekomst. Vanuit een vernieuwde I&A structuur zijn wij op zoek naar een IB-

specialist. In deze functie adviseer je over en ondersteun je bij informatiebeveiliging gerelateerde vraagstukken en draag jij bij aan de beveiliging van onze informatievoorziening.

Je komt te werken op het Centraal Bureau in Utrecht, grenzend aan het mooie, groene Park Transwijk en gelegen op een centrale locatie in Utrecht-

Zuid. Ons kantoor is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, de sneltram stopt voor deur. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Wij zijn AxionContinu, een organisatie voor wonen, zorg en revalidatie. Wij bieden hoogwaardige zorg en behandeling. Thuis of in één van onze veertien zorglocaties in Utrecht en omgeving.

Wij zijn Optimisten in de zorg. We denken in mogelijkheden. In wat er wél kan. Werken vanuit vakmanschap, met aandacht en plezier zijn onze uitgangspunten.

We zijn vakmensen die geen genoegen nemen met half werk en graag werken aan verbeteringen. We geloven bovendien dat zorg niet zonder aandacht kan.

En - last but not least - we hebben plezier in wat we doen. Bij ons is het glas altijd halfvol. Zo kijken we naar ons werk, naar onze organisatie, maar ook naar de zorg als geheel.

We vinden dat we dat aan de mensen waarvoor we werken én aan onszelf verplicht zijn.

Functie-eisen : Jouw functie

Jouw functie

Als IB-specialist adviseer je over en ondersteun je bij informatiebeveiliging gerelateerde vraagstukken (het ?hoe? en het ?

wat?). Binnen de afdeling I&A draag jij bij aan de beveiliging van de informatievoorziening. Je houdt daarbij rekening met de technische (on)mogelijkheden en weegt de behoeftes van de medewerkers af tegen de risico?

s. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, onderhouden en handhaven van informatiebeveiligingsnormen en procedures op basis van risicoanalyses.

Ook ondersteun je bij het afhandelen van informatiebeveiligingsincidenten en onderneem je actie op basis van in- en externe audits.

Je levert een actieve bijdrage aan het bevorderen van het veiligheidsbewustzijn door middel van voorlichting aan en kennisdeling met medewerkers en stakeholders.

Je bent gesprekspartner voor onder andere opdrachtgevers, gebruikers en leveranciers. Je signaleert proactief verbeteringen, lost zelfstandigheid vraagstukken op en neemt initiatief.

Jij :

 • hebt HBO werk- en denkniveau, aangevuld met relevante certificeringen mbt . informatiebeveiliging
 • hebt minimaal 3 jaar ervaring als specialist op het gebied van informatiebeveiliging
 • hebt kennis van ISO27001 of NEN 7510 is een pré
 • hebt ervaring met het opzetten en uitvoeren van risicoanalyses
 • kunt met de verschillende lagen binnen de organisatie communiceren, zowel mondeling als schriftelijk
 • bent zelfstandig bij het oplossen van vraagstukken en neemt initiatief
 • Wij bieden

  Een werkomgeving die veel ruimte biedt voor persoonlijke ontwikkeling en professionele collega?s die niet bang zijn om nieuwe dingen uit te proberen.

  Onze arbeidsvoorwaarden en salaris zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Wij bieden jou een jaarcontract met uitzicht op verlenging.

  We kunnen je een contract voor 18 uur bieden.

  We betalen je op salarisniveau FWG 55 (maximaal ? 3.866,52 bruto per maand op basis van 36 uur) met een salarisverhoging van 4% per oktober 2018.

  Je krijgt een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 7,4%. Daarnaast heeft AxionContinu goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder korting op verzekeringen en een bijdrage aan het abonnement voor de sportschool.

  Van nieuwe medewerkers wordt een Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd. Daarnaast kan een assessment deel uit maken van de selectieprocedure.

  Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

  Interesse?

  Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geraakt en voldoe jij aan de bovenstaande functie-eisen? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren! Dit kan door te klikken op ?

  Solliciteer nu? onderaan de pagina.

  Wil je meer weten over deze functie, neem dan contact op met Jinze Buissing, Afdeling I&A, mobiel 06 ? 2277 9567 of (vanaf 27 augustus 2018) Marianne Heijstek, HR-

  en Organisatieadviseur, via 030 ? 282 2223.

  AxionContinu. Optimisten in de zorg.

  Acquisitie voor deze vacature stellen wij niet op prijs.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier