High Tech Monteur
Kento
Weesp, Noord-Holland, nl
4 dagen geleden
source : Jobbird

High Tech Monteur in Weesp die niet stilstaat maar zichzelf graag verder ontwikkelt! In deze technische hoogstaande omgeving ben jij verantwoordelijk voor het zelfstandig opbouwen van complete units en testinstallaties voor de vliegtuigindustrie.

Daarnaast zal je, afhankelijk van je ervaring en ambities, als Test Engineer een belangrijke bijdrage leveren tijdens het opstarten en testen van de installaties.

Je krijgt ook de mogelijkheid om naast deze werkzaamheden in een volledige vernieuwde en hoogstaande productieruimte te worden ingezet om bij de klant om reparatie-

en installatiewerkzaamheden uit te voeren. Nog steeds niet uitgeleerd? Dan heb je de mogelijkheid om ingedeeld te worden op de serviceafdeling.

In die rol ben je naast de deskundige op het gebied van de producten ook de vertegenwoordiger van de organisatie bij belangrijke klanten.

Wie jij bent

De ideale persoon voor deze functie is iemand met :

 • werkervaring in het opbouwen en / of testen van machines en installaties;
 • een technische opleiding richting bijvoorbeeld werktuigbouwkunde of elektrotechniek;
 • ervaring met het lezen van tekeningen en schema’s;
 • Engelse en / of Duitse taalvaardigheid;
 • enige kennis van Lean werkmethodes is een pré;
 • We leven alleen niet in een ideale wereld. Mocht je daarom wel raakvlakken hebben en zeer gemotiveerd zijn willen we ook graag met je in contact komen.

  Ontwikkelen en uitdagen is immers waar wij voor staan.

  Wat wij bieden

  Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan in een gemotiveerd team. Daarnaast krijgt iedereen bij ons :

 • het walhalla op technisch gebied in een zeer aansprekende sector;
 • een aantrekkelijk salaris, wat niet stilstaat maar meegroeit met jouw ontwikkeling;
 • voldoende vrije dagen en een interessante bonusregeling;
 • volop doorgroeimogelijkheden op zowel technisch- als professioneel gebied;
 • ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt.
 • Wie wij zijn

  Is je interesse gewekt? Klik dan op de knop solliciteren’ en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Wil je meer informatie over deze vacature bel of mail dan met Ouke van Bokkem (+31 622096083 Klik op de solliciteer-button om te solliciteren )

  KENnis Techniek en Ontwikkeling - ons streven is om de collega’s, de partners en onszelf verder te ontwikkelen. Elke dag een beetje.

  Vanuit een duidelijke focus op Service & Onderhoud en met een groot en sterk netwerk verbinden wij technisch specialisten met interessante opdrachtgevers.

  Het specialisme, de partners en onze ervaring maakt dat wij altijd de perfecte match tot stand kunnen brengen.

  De ontwikkeling van mensen staat bij ons centraal. Het vinden van de juiste uitdaging gecombineerd met gerichte opleidingen en goede begeleiding maakt dat technische vakmensen bij ons hun ambities waarmaken.

  Wij zijn een organisatie die niet houdt van strakke lijnen, regeltjes om regeltjes, plat bewandelde paden en ouderwetse rangordes.

  Wel staan we voor mensen te laten doen waar ze goed in zijn en plezier uithalen!

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier