Stage Diversity en Projecten bij ABN AMRO MeesPierson!
ABN AMRO Bank
Amstelveen, Noord-Holland, Nederland
9 dagen geleden

In het kort

Waar denk jij aan bij een volgende stap? Maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. Werk jij mee om onze vermogende klanten de aandacht te geven die zij verdienen?

Wil jij je inzetten en meewerken aan een uitbreiding van het klantenbestand? Vertel jouw verhaal! We zijn benieuwd! Als je goed bent, kun je bij ons nog beter worden.

Dit is je kans om ervaring op te doen bij de marktleider in Private Banking.

Je werk

Je ondersteunt je collega’s bij de dagelijkse werkzaamheden en specifiek het hoofd van de afdeling voor de werkzaamheden die zij doet voor de diversity circle.

Dat betekent nadenken over events op grond van diversity (gender, cultural, b-abled etc.), maar ook zorgen voor de uitvoering daarvan.

Je bent werkzaam binnen het team digital processing. De nadruk ligt op het ondersteunen van activiteiten voor diversity, maar ook andere voorkomende werkzaamheden.

Het team is jong en recent gestart, dus er moet nog veel gebeuren qua opzet en inrichting van het team. De werkzaamheden kunnen ook uitgebreid worden naar andere projecten waar jouw interesse naar uit gaat.

Er is veel ruimte voor eigen ideeën en input. Jouw verbeterideeën en frisse blik krijgen de kans om zich te ontwikkelen.

Daarnaast voer je telefoongesprekken.Klanten staan bij ABN AMRO Private Banking centraal. Daarom is het voor ABN AMRO MeesPierson erg belangrijk dat klantbelang bovenaan de lijst staat.

Je vormt samen met de collega’s vanuit IT en business één team. Wij bieden per half jaar 100 stageplaatsen aan.

Je profiel

Je bent een gemotiveerde student met organisatietalent en interesse voor de drijfveren van klanten. Assertiviteit, integriteit en service zijn eigenschappen waar jij je in kan vinden en waar je collega’s op kunnen bouwen.

Je bent een teamspeler die daarnaast ook zelfstandig werk kan uitvoeren. Je wilt werkervaring op doen in een financiële, commerciële omgeving.

Kennis van MS Office en Excel behoren tot je kernvaardigheden. Denk je dat je bij ons past? Dan zijn wij op zoek naar jou! Check je profiel! We bieden je veel kansen, zie hieronder de profieleisen.

 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal;
 • Je bent pro-actief;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt een duidelijke motivatie voor de financiële sector;
 • Je bent nauwkeurig, zelfstandig, stressbestendig;
 • Je beschikt over goede kennis in MS Office en Excel;
 • Je beschikt over HBO / WO opleiding;
 • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar.
 • We bieden

  Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van de vermogende organisaties in een specialistische en professionele omgeving.

  Een mooie stage-opdracht, waar je een schat aan praktijkervaring opdoet in een omgeving waar volop ruimte is om te leren en te groeien.

  We bieden een marktconforme stagevergoeding en een zeer goede begeleiding. We hechten als organisatie meer belang aan de competenties die je bezit dan aan de studierichting.

  ABN AMRO MeesPierson is in Nederland marktleider in Private Banking. ABN AMRO MeesPierson is opnieuw door zowel Euromoney als World Finance Banking Awards uitgeroepen tot beste private bank van Nederland.

  Startdatum

  Wij zoeken per direct een nieuwe stagiair.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op 'Doorgaan' te klikken, ga ik akkoord met de privacy & voorwaarden van neuvoo en ga ik akkoord met het ontvangen van relevante e-mailtaakwaarschuwingen. (op elk moment annuleren) Kijk hier
  voortzetten
  Aanvraagformulier