Ontwerper / Tekenaar
Nivel
Breda, NL
15 dagen geleden

Als Starter ben je actief in de voorbereidende fase van infrastructurele projecten. Je denkt mee in oplossingen en bent in staat alternatieven te bedenken en hebt de persoonlijkheid deze ook aan te dragen en te bespreken.

Je bent zowel zelfstandig als in teamverband werkzaam. Je komt te werken in projectteams waar je zelfstandig kan werken, maar waar ook voldoende begeleiding en ervaring aanwezig is.

 • Het samen realiseren van het project is kenmerkend voor de werksfeer in het projectteam. De inhoud van je dagelijkse werk bestaat uit;
 • ontwerpwerk, tekenwerk en het bedenken van realiseerbare civieltechnische oplossingen in zowel 2D en 3D ontwerpen. Je maakt deze ontwerpen en tekeningen met behulp van AutoCad en Civil3D.

  Je bent verantwoordelijk voor jouw definitieve (deel)ontwerp.

  Je vindt het een uitdaging een passende, praktische oplossing te bieden in je ontwerp. Samen met het projectteam overleg en realiseer je haalbare resulaten, afwisselend ben je actief op grote en kleinere infrastructurele werken.

  Zowel op kantoor als op de projectplaatsen zijn er alle middelen aanwezig om tot een zo goed mogelijk ontwerp te komen en is er een werkplek volledig voor je ingericht.

  Arbeidsvoorwaarden

  Een werkomgeving waarin je veel begeleiding krijgt, een flexibele organisatie welke actief is in alle facetten van de civiele techniek.

  De kans tot ontwikkeling naar zelfstandig Ingenieur en de mogelijkheid te werken aan uitdagende infrastructurele vraagstukken.

  Je ontvangt een marktconform, goed salaris en diverse opleidingtrajecten zijn mogelijk op het gebied van (3D) ontwerp. Een vast contract behoort tot de mogelijkheden bij goed presteren.

  Overige arbeidsvoorwaarden zijn; een reiskostenvergoeding op basis van eigen vervoer of openbaar vervoer, een persoonsgebonden opleidingsbudget en pensioenopbouw.

  Functie-eisen :

  Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding richting Civiele Techniek. Je bent bekend met tekenprogrammatuur zoals Autocad en / of Microstation.

  Bedrijfsomschrijving :

  Deze landelijk actieve organisatie is actief in de Engineering, Advisering en Modellering op het gebied van grootschalige en complexe infrastructurele vraagstukken.

  Als civieltechnisch adviesbureau is deze organisatie betrokken bij het gehele proces van infrastructurele projecten, van voorbereidingsfase tot en met realisatie.

  Deze organisatie werkt zowel op kantoor als op projectlocaties. Er wordt altijd gekozen voor goed bereikbare plaatsen, zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier