Accountmanager
PinkRoccade Healthcare
Apeldoorn
4 dagen geleden

Met jouw resultaatgerichtheid heb jij écht impact op de processen binnen de GGZ. Als jij complexe vraagstukken vertaalt naar concrete oplossingen, draag je bij aan de klanttevredenheid én bouw je aan jouw toekomst.

Jij bent de ambassadeur van onze software en dienstverlening

Bij PinkRoccade GGZ werken we samen aan de GGZ-instelling van morgen. Dit doen we onder andere met ons elektronisch patiënt dossier : de mijnQuarant suite.

Ongeveer 33.000 van de 89.000 zorgprofessionals binnen de GGZ werken dagelijks met ons EPD. De mijnQuarant suite bestaat uit de digitale werkplek voor de zorgprofessional (dossiervoering, zorgplanning en complexe zorgadministratie), webportaal voor patiënten, backoffice systeem, mobiele apps voor de zorgprofessionals en business intelligence oplossingen.

Met meer dan een derde marktaandeel lever jij een cruciale bijdrage en heb je écht impact op de GGZ. Hierdoor werk jij mee aan de GGZ-instelling van morgen en zo realiseer je een maatschappelijke bijdrage.

Je brengt wensen en behoeften bij onze klanten in kaart en vertaalt dit naar concrete producten en diensten (consultancy).

Klanttevredenheid, klantbehoud en cross- en upselling is hiervan het resultaat. Jouw gesprekken gaan over kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en procesondersteuning om de zorgverlening verder te verbeteren.

Jij zorgt ervoor dat de aandacht zoveel mogelijk naar de behandeling en patiënt gaat.

Je volgt daarnaast de (lange termijn) ontwikkelingen en trends. Wat leeft er bij onze klanten, bij potentiele klanten, leveranciers, ketenpartners en in de markt?

Welke veranderingen zijn er op het gebied van wetgeving? Hoe kunnen de producten en diensten zoveel mogelijk toegevoegde waarde leveren?

Met oprechte interesse ga jij het gesprek aan, verbindt je partijen en stem je af. Zo creëer jij draagvlak en boek je resultaat.

Kortom : jij benut als ambassadeur van de organisatie graag het podium dat PinkRoccade GGZ jou biedt.

Alsof dat nog niet genoeg is :

 • scoor jij. Doelgericht realiseer je jouw targets in klanttevredenheid, cross- en upselling en new business.
 • werk je samen met het Sales- en Marketingteam om de beste accountplannen op te stellen, met ambitieuze doelen en realistische targets.
 • zorgen professionaliteit en oplossingsgerichtheid ervoor dat je een gesprekspartner bent waar iedereen graag mee in contact is.
 • ga je doortastend mét sensitiviteit te werk, wat maakt dat jij perfect past in de zorg.
 • is de klant jouw focus nummer één en krijgt niemand jou op de kast.
 • vind je het prettig om gestructureerd te werken, kennis te delen en samen te werken.
 • Dit alles én meer doe je op kantoor in Apeldoorn

  Door de flexibele werktijden en mogelijkheden tot thuiswerken, bepaal jij vaak zelf hoe laat en wanneer je achter je bureau zit op het kantoor van PinkRoccade GGZ in Apeldoorn.

  Overigens ben je veel van je tijd (ruim 50%) te vinden bij de klant of onderweg. Met jouw directe collega’s sla je de handen ineen om de klanttevredenheid te verbeteren, de targets te behalen en de business uit te breiden.

  Stuk voor stuk hebben je collega’s veel ervaring en inhoudelijke kennis. Iedereen staat klaar om jou te helpen je doelen te bereiken.

  Op de afdeling houden ze van openheid en een grote mate van zelfstandigheid. Iedereen neemt zijn of haar verantwoordelijkheid en afspraak afspraak.

  Jij krijgt de ruimte om initiatief te nemen. Je wordt beoordeeld op klanttevredenheid, de omzetdoelstellingen en jouw ondernemende inzet.

  Het Sales- en Marketingteam valt onder PinkRoccade GGZ, dat op haar beurt weer hoort bij Total Specific Solutions (TSS) : een snelgroeiend internationaal netwerk van Vertical Market softwarebedrijven (bedrijven met software producten voor specifieke markten).

  De teller van TSS in Europa staat nu al op zo’n 50 VMS-bedrijven, ruim 2000 ervaren specialisten en het aantal neemt snel toe.

  TSS is onderdeel van Constellation Software Inc (CSI), het grootste beursgenoteerde bedrijf ter wereld in Verticale Markt Software.

  TSS organiseert vanuit haar academy verschillende programma’s gericht op leiderschap. Jouw ambities waarmaken? Binnen PinkRoccade GGZ, TSS en CSI zijn de groeimogelijkheden eindeloos.

  Wat krijg je terug voor jouw inzet?

  Tevreden klanten en samen doelen behalen, daar doe jij het voor. Daarnaast spreken de onderstaande arbeidsvoorwaarden (op basis van een 40-urige werkweek) jou aan :

 • bruto maandsalaris tussen de € 3.500 en € 5.000, afhankelijk van jouw ervaring.
 • uitstekende bonusregeling van 30% bij OTE die meegroeit bij overperformance.
 • de leaseauto die voor je klaarstaat.
 • direct een vaste aanstelling.
 • een goede pensioenregeling.
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken, zodat jij efficiënt kan werken.
 • 26 vakantiedagen per jaar en je kunt er nog eens 12 dagen extra bijkopen.
 • 8% vakantiegeld.
 • toegang tot onze collectieve verzekeringen.
 • de kans om je op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen voor in de toekomst.
 • een jaarlijkse bijdrage van € 450,- bruto.
 • een laptop en telefoon van de zaak, zodat je goed bereikbaar bent.
 • Wij matchen met elkaar als jij :

 • minimaal een hbo-opleiding hebt afgerond, bijvoorbeeld in de richting van Commerciële Economie of Bedrijfskunde.
 • 3 - 10 jaar ervaring hebt als accountmanager, bij voorkeur in een organisatie waar software core business is. Van ervaring in of affiniteit met de (GGZ) zorg worden we ook blij.
 • geroemd wordt om je gedrevenheid, initiatief en positieve energie.
 • bij voorkeur centraal in Nederland woont. En je het geen probleem vindt om veel te reizen.
 • ambitieus en ondernemend bent en klantfocus hebt.
 • Ben jij ondernemend genoeg voor de vacature accountmanager GGZ?

  Laat dit direct weten aan Yvonne Jansen, want zij is de bevlogen recruiter die staat te springen om jouw sollicitatie. Ziet Yvonne voldoende raakvlakken?

  Overtuig jij haar ervan dat jij perfect in deze functie past? Dan ontmoeten jullie elkaar binnenkort, onder het genot van een kop koffie (of thee), voor een eerste kennismaking.

  Vragen over de vacature? Yvonne weet het antwoord (of achterhaalt dit). Contact haar via yvonne.jansen pinkroccade.nl of 06 - 51 99 08 14.

  Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van PinkRoccade Healthcare) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier