Verkoper technische binnendienst, Katwijk (ZH)
CraneSolutions
Katwijk (ZH), NL
6 dagen geleden
source : Technicus.nl

Verkoper binnendienst / Medewerker Social Media

Merkenbouwer die de organisatie en haar producten verkoopt

Als eigentijdse verkoper binnendienst ben jij een belangrijke schakel in de bereikbaarheid en communicatie tussen onze klanten.

Je verkoopt onze serviceproducten op een aantrekkelijke manier en schuwt hierin niet het gebruik van Social media. Het op een andere wijze verkopen en aan de markt ten toon spreiden van onze producten is jou op het lijf geschreven.

Hiervoor heb je relevante en aantoonbare opleidingen gevolgd en ben je in staat om ons team mee te nemen in een innovatieve aanvulling op onze huidige verkoopstrategie.

Als netwerker hou je contact met bestaande klanten en schroom je het niet om nieuwe klanten aan jou te binden. Hierin beantwoord je vragen van klanten en maak je offertes voor klanten.

Met jouw proactieve en resultaatgerichte houding ben je ook volhardend om te komen tot het gewenste succes wat je jezelf ten doel hebt gesteld.

Functie-eisen : Wat neem je mee?

Wat neem je mee?

 • Je hebt MBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring in een technisch bedrijf is een pluspunt;
 • Je bent in staat om commerciële kansen te zien, te creëren en klanten te binden;
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en kan snel schakelen
 • Je vindt het een uitdaging om net dat stapje extra te zetten in de serviceverlening naar de klant om zo onze dienstverlening te verhogen;
 • Bedrijfsomschrijving :

  CraneSolutions B.V. in Katwijk is een begrip in de markt van hijswerktuigen. Al jarenlang heeft zij een prominente marktpositie als het gaat om hijswerk zowel boven als onder de haak.

  CraneSolutions staat bekend om haar specialistische, no-nonsense en innovatieve werkwijze waarin zij als adviseur meedenkt met haar klanten in oplossingen.

  Met het merk STAHL uit Duitsland houdt zij vast aan het leveren van een optimale kwaliteit en betrouwbaarheid in zowel de projecten in uitvoer als de service, onderhoud en veiligheid van haar kranen.

  Geen vraagstuk is haar te gek en met ruim 30 betrokken medewerkers is zij dagelijks werkzaam in zowel midden- als kleinbedrijf als de multinationals (nationaal-

  als internationaal). Om haar positie verder te verstevigen, is zij op zoek naar versterking binnen het huidige team op meerdere vlakken en specialisaties om hiermee de ingeslagen groei verder te kunnen bestendigen.

  a8f5f167f44f4964e6c998dee827110c

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier