Projectmanager Marine Services
Boskalis
Papendrecht
16 dagen geleden

Wie jij bent

Pragmatische oplossingen zoeken voor vaak complexe problemen is jouw tweede natuur. Op basis van jouw technische ervaring ben je in staat om in de rol van Projectmanager Marines Services uiteenlopende omstandigheden binnen het offshore projectmanagement tot een goed einde te brengen.

Je kent de dynamiek van de aannemerswereld. Je schakelt dan ook makkelijk tussen opdrachtgever, de bemanning op een schip, externe stakeholders en de collega’s op het hoofdkantoor.

Daarnaast :

 • Ben je in het bezit van een Bachelor of Master degree in een technische richting, bij voorkeur civiele techniek, of maritieme techniek of werktuigbouwkunde, Master Nautische wetenschappen, Zeevaartdiploma etc
 • Heb je ruime relevante werkervaring in projectmanagement in de offshore, maritieme of olie- en gaswereld.
 • Heb je aantoonbare ervaring projecten in verhuur van tugs, anchor handling tugs, bakken en sheerlegs.
 • Beschik je over een perfecte beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.
 • Vind je het geen probleem om met regelmaat periodes in het buitenland te werken.
 • Extra informatie

  De functie van Projectmanager Marines Services is een fulltime functie. Je werkt vanuit ons hoofdkantoor in Papendrecht, maar het hoort bij de functie dat je met regelmaat korte periodes in het buitenland verblijft.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier