Back-end .NET software engineer, inhouse, C#, .NET CORE, Docker, Kubernetes
Blaak Selectie for .NET
Zoetermeer, Zuid Holland, NL
3 dagen geleden
source : Monsterboard

Ben je een ervaren .NET C# developer en op zoek naar een (nieuwe) baan? Een baan bij een leuke club van enthousiaste jonge mensen?

Waar je komt te werken aan een complexe applicatie met een grote user base? Nieuwsgierig? Lees dan verder! Voor een innovatieve en informele organisatie in Zoetermeer zijn we momenteel op zoek naar een C# backend software developer.

Het bedrijf bestaat uit circa 45 mensen met een gemiddelde leeftijd van rond de 30 jaar. Als software developer werk je met up-to-date technieken, SCRUM en wordt je uitgedaagd door technisch complexe vraagstukken waarbij de nodige creativiteit van je gevraagd wordt.

Qua werkzaamheden moet je denken aan het bouwen van nieuwe features in WebAPI, de backend maar ook refactoring en bugfixing behoren tot je taken.

Daarbij wordt er van je verwacht dat je betrokken bent bij het uitdenken van deze nieuwe features en de technische invulling hiervan ( onderzoek naar nieuwe technieken en procesverbeteringen).

De uitdaging hierbij ligt voornamelijk in de grootte en complexiteit van de applicatie die door honderdduizenden mensen dagelijks gebruikt wordt.

Daarbij zijn er plannen om richting de cloud te gaan, wat weer gehele nieuwe uitdagingen met zich mee zal brengen. Hun backend technologie stack ziet er als volgt uit : C#, .

NET CORE, Docker, Kubernetes, MySQL Je komt terecht binnen een team van meerdere .NET ontwikkelaars (waarvan 1 scrummaster), 1 product owner, 1 UX designer en een 1 tester.

Er heerst een informele en ontspannen sfeer waarbinnen je helemaal jezelf kunt zijn. Veel van de teamleden houden van games en er worden regelmatig sociale activiteiten met elkaar ondernomen.

De werkvloer wordt gekenmerkt door een grote open ruimte met redelijk wat interactie en geluid. Ben je daarom op zoek naar een stille werkplek waar je afgezonderd kunt programmeren dan zal dit waarschijnlijk niet bij je passen.

Voor deze functie zijn ze op zoek naar een enthousiaste ontwikkelaar. De ervaring mag variëren van iemand met 3 jaar ervaring tot iemand die al meerdere jaren professioneel ontwikkeld in .

NET C#. Verder is het belangrijk dat je vanuit een positieve insteek constant op zoek bent naar mogelijkheden om zaken op te lossen of dingen nog beter te laten werken.

Klinkt dit interessant? Reageer dan met je ge-update CV naar of bel ons op het nummer voor meer informatie.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier