Opgeleid worden als Tegelzetter? Start nu!
Maintec Bouw
Arnhem, Gelderland, Nederland
5 dagen geleden

Heb jij geen 2 linkerhanden, ben jij gemotiveerd en wil jij tegelzetter worden? Door persoonlijke begeleiding en kennis van het vak zijn wij de specialist in de bouw & techniek.

Géén ervaring in de bouwwereld? Als starter kan jij kosteloos een opleiding volgen en wij regelen een droombaan bij jou in de buurt! Lees snel de vacature en solliciteer!

Wat ga je doen?

De bootcamp is voor iedereen met techniek in de vingers en vindt plaats in jouw regio! Je krijgt persoonlijke begeleiding van een ervaren leermeester, waarbij jij voldoende aandacht en begeleiding krijgt om te starten in jouw nieuwe baan! In de uitgebreide werkplaats van onze partner wordt jij intensief klaargestoomd in 4 weken!

Waar ga je werken?

In onze bootcamp tegelzetter van 4 weken leer je de basis van het vak. Als tegelzetter maak jij van saaie betonnen muren een puur kunstwerk.

Tijdens je opleiding leer je van alles over het aanbrengen van tegels op wanden en vloeren, maar ook over specie, voegen, lijmen en tegels snijden.

Aan de hand van tekeningen leer je tegels aan te brengen in keukens en badkamers, flatgebouwen, zwembaden of zelfs buiten.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden na het behalen van een examen een proefplaatsing van 2 maanden, een fulltime (32 - 40 uur) baan en een marktconform salaris.

Als puzzelaar & tegelzetter werk je vooral in de nieuwbouw en renovatie van huizen, kantoren en bedrijven. Jij maakt het mooi! Want je bekleed die saaie (betonnen) vloeren en wanden en brengt keramische-

natuurstenen-, of glazentegels aan. Over het algemeen werk je lekker binnen maar soms ook buiten. Het is wel makkelijk als je een beetje fit bent gezien je vaak moet bukken & tillen.

Nog niet uitgeleerd? En ambitie om door te groeien naar bijvoorbeeld uitvoerder, géén probleem! Dat kan altijd nog.

Wat verwachten wij van jou?

Wil jij iets moois afmaken en met een trots gevoel rondlopen en voldoe je aan de volgende eisen?

 • Je bent gemotiveerd en wilt hard werken (harde eis).
 • geen twee linkerhanden.

 • Een rijbewijs is handig maar niet noodzakelijk, de eerste periode werk je samen met een vakkracht.
 • Je spreekt voldoende Nederlands en beschikt over goede lees- en schrijfvaardigheden;
 • Enthousiast?

  Laat je gegevens dan snel achter via de sollicitatiebutton! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier