Parts Advisor Gennep
Scania
Gennep
4 dagen geleden

Beschrijving

Scania Gennep zoekt een Parts Advisor Werken bij Scania is werken aan een premium product in een veelzijdige en uitdagende omgeving waarin medewerkers de ruimte krijgen om zich zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen.

Scania is niet alleen King of the Road voor haar klanten, maar ook voor haar medewerkers. De klanten zijn terecht veeleisend, zowel voor het product als voor de organisatie.

Scania is hier volledig op ingespeeld. Scania biedt haar medewerkers een veilige werkomgeving waarin het welzijn van de medewerkers focus nummer één is.

Op deze manier richt Scania alle kwaliteit op haar klanten.De werkzaamheden van de Parts Advisor bestaan uit het bestellen en in ontvangst nemen van onderdelen en accessoires, het uitgeven van onderdelen aan monteurs, verkopen van onderdelen aan de balie, het inkopen van lokale onderdelen, het verzorgen van de inkoopadministratie en het ondersteunen van de partsline accountmanager.

Daarnaast zal de Parts Advisor ook receptietaken op zich nemen. Scania vraagt : -MBO werk en denkniveau, met 1-2 jaar werkervaring in een soortgelijke omgeving-Aantoonbare commerciële ervaring,-Ervaring met een geautomatiseerde administratie, het dealermanagementsysteem, Word en Excel -Ervaring met voorraadbeheer en het verwerken van inkoopopdrachten-Affiniteit met bedrijfswagenbranche,-Accuraat en zelfstandig kunnen werken,-Stressbestendig,-Beheersing van de Engelse en Duitse taal is een pré.

Scania biedt : -Een goed salaris,-Een winstdeling, dertiende maand en 8% vakantiegeld,-24 vakantiedagen en ADV toeslag,-Een tegemoetkoming in de studiekosten en gespecialiseerde Scania cursussen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier