Hoofd Surveillant Nijmegen
Securitas
Nijmegen, Gelderland
6 dagen geleden

Over de functie

Hoofd surveillant bij Securitas

Als hoofdsurveillant bij Securitas heb jij een belangrijke functie in ons mobiele surveillance team. Jij bent het aanspreekpunt voor onze beveiligers, gediplomeerd of aspirant, voor al hun vragen omtrent het werk.

Binnen het team zorg jij dat dingen geregeld worden; je houdt een oogje in het zeil bij de planning, zorgt dat de materialen op orde zijn en bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de bestaande klant instructies en operationele gegevens in ons klantsysteem.

Je bent toegankelijk en je collega beveiligers weten je gemakkelijk te vinden bij vragen en problemen. Je houdt je verder veel bezig met de begeleiding van aspirant beveiligers, zodat zij een goede basis leggen voor hun verdere carrière in je team.

Daarnaast voer jij sollicitatiegesprekken met toekomstige collega’s en schakel je veel met je mede hoofdsurveillanten en de branchemanager.

Uiteraard draai je zelf ook mee in het rooster en voer je de surveillance uit. Doordat jij al enkele jaren ervaring hebt binnen de beveiliging, is dat voor jou geen enkel probleem.

Wat vragen wij?

 • Een gediplomeerd beveiliger, met enkele jaren ervaring binnen de mobiele surveillance.
 • 24 / 7 beschikbaar om weekend-, avond- en nachtdiensten te draaien.
 • Een zelfstandige houding, je neemt initiatief en kunt goed communiceren met verschillende partijen.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer.
 • Woonachtig in de regio van Arnhem.
 • Wat bieden wij jou?

 • Een salaris in schaal 4 van de CAO particuliere beveiliging. Dit komt neer op een uurloon tussen de €13,04 en de €15,70.
 • Een jaarcontract voor 144 uur per 4 weken; dat betekent een gemiddelde werkweek van 36 uur. Bij goed functioneren kan je jaarcontract worden omgezet in een vast dienstverband.
 • Een reiskostenvergoeding, eindejaarsuitkering en een pensioenregeling.
 • Nog vele extra’s zoals korting op sporten, attractieparken en weekendjes weg.
 • Interesse?

  Enthousiast geworden over deze vacature? Reageer dan via onze solliciteer button.

  Heb je nog vragen of wil je meer weten? Bel dan met Jacqueline Goddijn op nummer 06-14495109 of stuur een mail naar jacqueline.goddijn securitas.nl

  Handig om te weten : Een online assessment maakt onderdeel uit van jouw sollicitatieproces. Bij aanname word er altijd een screening bij de politie uitgevoerd.

  Dit is een standaard bij Securitas en hier hechten wij waarde aan.

  Wat we bieden

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier