E-mail Marketeer
SCORE
Duiven, NL
13 uur geleden

Solliciteren

E-mail Marketeer, Score Centraal Kantoor, Duiven

Zoek je een te gekke baan bij een jong en dynamisch bedrijf? Een die past bij jouw wereld. Jouw stijl. En waar je ook nog eens gewoon in jeans naar je werk kunt (graag zelfs!).

It’s time to Score. We zijn per direct op zoek naar een

E-mail Marketeer

Zó, het is maandagochtend. Jouw weekend is voorbijgevlogen en je kunt niet wachten om de resultaten van jouw newsletters te analyseren.

Na een goede kop koffie duik je in GA en het emailmarketingsysteem om analyses te draaien die je deelt met de CRM-marketeer.

De learnings passen jullie direct toe in de newsletterplanning van deze maand.

Vanuit sales hoor je dat we een nieuwe campagne lanceren. Jij weet als geen ander waar onze doelgroep en database op aanslaat dus je weet : it’s time to Score.

Je vertaalt de commerciële input en brandingsdoelstellingen naar een briefing voor de grafisch ontwerpers. Je segmenteert en maakt doelgroepselecties die passen bij de content en zorgt er hierdoor voor dat we e-mailmarketing naar een hoger niveau tillen.

Lunchtime! Je neemt een break zodat je op volle sterkte de middag in gaat. Het is tijd om de automatische campagnes te evalueren en optimaliseren.

Samen met de CRM-marketeer maak je de campagneflows inzichtelijk en maak je een plan om de conversie te verhogen. Je hebt hiervoor al de nodige ideeën verzameld in de afgelopen weken en presenteert jouw plannen over hoe we nog relevanter kunnen communiceren met onze doelgroep.

Je checkt nog een keer de e-mail KPI’s en plant dan de AB-testen voor de newsletters in. ’s Avonds hoor je op jouw iPhone de Score newsletter binnenkomen en trots bekijk je het resultaat.

Dat heb je toch weer mooi voor elkaar gekregen!

Wat verwachten wij van jou?

 • Je vindt het een uitdaging om vanuit verschillende disciplines (brand marketing, e-commerce, retailmarketing en emailmarketing) een newsletter te maken die converteert.
 • Je bent een topper in organiseren én gewend op met deadlines te werken.
 • Je hebt ervaring met een e-mailmarketingsysteem en Google Analytics
 • Je schrijft alle content zelf dus beheerst de Nederlandse en Engelse taal perfect
 • Je hebt 1 tot 2 jaar relevante werkervaring
 • Je hebt een HBO / WO opleiding
 • Wat mag je van ons verwachten?

 • Salaris, Netflix moet natuurlijk ergens van betaald worden.
 • Een fulltime functie waarin je jezelf goed kan ontwikkelen
 • Een informele internationale werkomgeving
 • Korting op ons assortiment topmerken!
 • Heb je vragen over werken als E-mail Marketeer bij Score? Je kunt bellen met Joost Vos of Lieke Oldenhof via 026 319 3450.

  Solliciteren Ga terug naar de lijst

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier