Installatie beheerder Rotating
USG Engineering Professionals
Maasvlakte Rotterdam, NL
13 dagen geleden

Heb je verstand van stromingsenergie? Weet je alles van schoepensystemen? Wil je werken in een opmgeving waar energie wordt opgewekt?

Je bent dagelijks met collega's opzoek naar de beste onderhoudstragie. Je implementeert ze en je zorgt planning en opvolging.

Je bent in staat om plannen te maken voor de korte termijn en je ontwikkeld visie op langere termijn. Je bent een teamplayer en je manouvreert je makkelijk door een organisatie.

Je werkt in een internationale omgeving dus er wordt van je verwacht dat je Engels en Duits spreekt en schrijft.

Functieeisen

Je hebt HBO technisch denk- en werkniveau. Met als voorkeur richting WTB. Ervaring in een onderhouds omgeving een must. Tevens moet je ervaring hebben met rotating equipment en turbines.

Bedrijfsomschrijving

Met ambitie voor techniek, ben je bij ons aan het juiste adres. Als marktleider in het detacheren van technische expertise, werven wij voor toonaangevende bedrijven als Phillips, Stork en Alliander.

Ambieer jij een carrière als technisch professional? Bij ons kun je rekenen op een afwisselende loopbaan met spraakmakende projecten binnen jouw vakgebied.

Of dat nu hoogspanning, windenergie of een ander thema is. Wij helpen je met het realiseren van jouw ambities.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een (vast) dienstverband met afwisselende projecten
 • Vakkennis verbreden door training centers en kennisnetwerken
 • Werken aan de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied
 • Toegang tot aansprekende organisaties in verschillende branches
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier