Opleiding tot High Care Kinderverpleegkundige
Amsterdam Umc
Amsterdam
3 dagen geleden

Wat werken op de ICK anders maakt dan werken op andere afdelingen? De jongste tekenen van zieker en beter worden moet je echt léren herkennen.

Je moet snappen hoe het in elkaar zit en hiernaar kunnen handelen, met en zonder geavanceerde apparatuur. Je gaat op deze afdeling voor alle betrokkenen echt het verschil maken.

Dirk, Hoofdverpleegkundige

Wat ga je doen

Je gaat enorm uitgedaagd worden en klinisch redeneren wordt je sport! Stap voor stap voor technologie afhankelijke en high care kinderen leren verplegen, dat is wat je in deze opleiding leert.

Je start met het bewaken en ondersteunen van de vitale functies en bent aan het einde van het leertraject in staat deze non invasief over te nemen.

Dit alles in 9 maanden tijd. Professionele en persoonlijke ontwikkeling is je prioriteit, durf jij je hier aan over te geven?

Belangrijk uitgangspunt voor je verpleegkundige zorg is dat je echt aan het bed werkt. Veel niet-specifieke verpleegkundige taken worden door ondersteunende medewerkers verricht.

Omdat je patiënten ernstig ziek zijn, is het vanzelfsprekend dat de psychosociale zorg een prominente plaats inneemt in je dagelijks werk, Family Centered Care is hierbij vanzelfsprekend.

Je bent oren en ogen van de arts, het kind én de ouders / verzorgers. Humor en zelfspot zijn onontbeerlijk, ook hier mogen we je graag in uitdagen!

Tenslotte lever je als cursist een bijdrage aan de ontwikkeling van de afdeling. Gezien de snelle ontwikkelingen in het vakgebied en ons actieve beleid hierop ben je bij ons ben je verzekerd van een leven lang blijven leren & ontwikkelen’.

Je kunt je bijvoorbeeld specialiseren in kinderreanimatie, beademing en sedatie of meewerken aan het vormgeven van inhoudelijk zorgbeleid op alle gebieden.

Voorwerken? Graag zelf, dit behoort zeker tot de mogelijkheden. Gedurende 9 maanden wordt jij gekoppeld aan twee vaste begeleiders.

Het theoretische gedeelte volg je aan de Amstel Academie.

Wat we van je verwachten

We zoeken doorzetters die willen excelleren en teamspelers die snappen dat Intensive Care een team effort is, op het allerhoogste niveau!

Daarnaast zien wij graag op jouw CV een afgeronde verpleegkundige opleiding én een specialistische vervolgopleiding Kinderverpleegkunde met recente klinische ervaring.

Waar ga je werken

De afdeling Intensive Care Kinderen van het Emma Kinderziekenhuis AMC is een state of the art afdeling waar we trots zijn dat we er werken en waar jíj als verpleegkundige echt het verschil kunt maken! Teamwork en Family Centered Care zijn onze sleutelwoorden.

Ons team staat als een rots, je staat hier nooit alleen en we zorgen goed voor elkaar.

Wij bieden zorg aan kinderen, van wie één of meerdere vitale lichaamsfuncties bedreigd zijn. Bij deze kinderen worden alle mogelijke lichaamsfuncties bewaakt, ondersteund en / of overgenomen.

De afdeling beschikt over 17 bedden. Er worden kinderen verpleegd van twee kg. tot achttien jaar. Het grootste gedeelte van de patiënten is jonger dan vier jaar.

De patiënten komen deels van andere afdelingen van het Emma Kinderziekenhuis en deels van buiten het AMC. Voor de laatste groep kinderen vervult de ICK een transportfunctie, d.

w.z. dat de kinderen door een arts en een ICK verpleegkundige (i.o) van de afdeling per ambulance gehaald worden.

Wat we je bieden

Wij bieden je ruime gelegenheid tot ontplooiing, verdieping en verbreding, extra scholing en een plek om te groeien! Werken in het AMC betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

 • Het salaris bedraagt maximaal € 3.508,- bruto per maand op basis van 36 uur (schaal 8b CAO UMC).
 • Het salaris is exclusief eventuele toeslagen voor onregelmatige diensten, vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%).
 • Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van de opleiding.
 • Naast uitstekende bereikbaarheid met het OV, heeft locatie AMC ook voldoende parkeerplaatsen voor medewerkers.
 • Pensioen wordt opgebouwd bij het ABP. Locatie AMC draagt een groot deel van de premie bij (70%).
 • Wij hebben een zeer actieve personeelsvereniging en organiseren verschillende (sportieve) activiteiten en evenementen door het jaar heen.
 • Kijk voor een overzicht van al onze andere arbeidsvoorwaarden op .

  Laten we kennis maken

  Wil je direct solliciteren? Gebruik dan de knop solliciteren’ op deze pagina. Wij nodigen geïnteresseerden van harte uit eens rond te komen kijken en sfeer te proeven op onze prachtige afdeling.

  Daar maken wij graag tijd voor.

  Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Anja Esmeijer (hoofdverpleegkundige) via 020-5662565 of , of met Nicole Ewals (senior verpleegkundige Praktijkopleider en Onderwijs) via 020-5665769 of

  Een screening en / of medisch onderzoek kunnen onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Toegang tot DigiD is hiervoor noodzakelijk.

  Gedurende de looptijd van deze vacature zullen we geschikte kandidaten in behandeling nemen.

  Wij zien uit naar onze kennismaking!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier