Winkelassistent
Luba
Rotterdam, NL
5 dagen geleden
source : Joof.nl

Over de functie Is het sleutelen en verkopen vanfietsen helemaal jouw ding of wil je dit vak juist leren? Jouwtoekomstige werkgever geeft jou deze kans Je begint je dag rustigmet het team in De Lier.

Na het doorspreken van de dagplanning gaanjullie aan de slag. De hele dag komen er klanten binnen met fietsendie gerepareerd moeten worden of klanten die een fiets willenaanschaffen.

Jij geeft ze advies op maat en helpt ze om met dejuiste fiets naar buiten te laten gaan of plant de reparatie in. Indeze functie heb je dus veel klantcontact, maar bent ook lekker metje handen bezig.

Zo gaat iedere klant uiteindelijk met een tevredengevoel naar huis met een nieuwe fiets óf met een gerepareerdefiets. Jouw toekomstige werkgever heeft twee filialen : een in Hoekvan Holland en een in De Lier.

Ze verkopen stadsfietsen,kinderfietsen, racefietsen, mountainbikes en elektrische fietsen.Functie eisen Je bent handig en hebt technische affiniteit om hetvak te leren.

Je kunt goed met computers omgaan. Je hebt eenflexibele instelling en bent bereid om op zaterdag te werken.Daarentegen ben je op maandag vrij, want dan zijn de filialengesloten Je vindt het leuk om met klanten in contact te staan.

Bereid om zowel in De Lier als in Hoek van Holland te werken. Jestandplaats wordt in De Lier. Wat wij bieden Je werkt met eenaantal mooie, bekende merken uit de fietsenbranche, zoals Giant.

Jekunt je ontwikkelen door middel van specifieke cursussen op hetgebied van reparatie of verkoop. Informele sfeer. Contracturen zijnflexibel in overleg.

Marktconform salaris, gebaseerd op CAOkleinmetaal en uitzicht op een vaste aanstelling. Hoe jesolliciteert Snel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudigesollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische)ontvangstbevestiging.

Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan onsis verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van deintercedent bij jou in de buurt.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier