Onderhoudsmonteur
SPIE
Venray
2 dagen geleden

Een techneut is niet per definitie een SPIE’er, maar iedere SPIE’er is per definitie een hele goede techneut

Teammanager Yvonne Hozeman

Niet gewoon een baan’.

Als Onderhoudsmonteur bij SPIE ben je een specialist op het gebied van elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Werkdagen zijn divers, omdat je elke keer weer met een ander type storing aan de slag gaat.

Dit doe je zelfstandig, of in een team bij de klant op locatie. Hier voer je onderhoudsklussen uit, soms voor een paar dagen en soms voor een langere periode, afhankelijk van de opdracht.

Door de verscheidenheid aan klanten waarvoor je werkt, doe je veel kennis en kunde op. Wij hechten veel waarde aan variatie en afwisseling, omdat we in de praktijk merken dat dit een positief effect heeft op de ontwikkeling van onze monteurs.

Hierdoor kunnen wij met recht zeggen dat je bij SPIE in 2 jaar hetzelfde leert als wat je bij een ander in 5 jaar leert.

Heb jij ervaring in deze branche en wil je jezelf maximaal ontwikkelen? Word dan nu Onderhoudsmonteur bij SPIE!

Niet gewoon een bedrijf’.

Bij SPIE Maintenance Solutions, de naam zegt het al, richten wij ons vooral op machineonderhoud. Door altijd mee te ontwikkelen met de laatste technologische innovaties kunnen wij een afgewogen dienstenpakket bieden aan onze klanten.

Dit dienstenpakket richt zich op voorspelbaar, preventief en correctief onderhoud, met het oog op toekomstige aanpassingen / modificaties.

Je versterkt het 400-koppige team van SPIE Maintenance Solutions. Een ambitieuze, slimme en collegiale club waar altijd oprechte aandacht is voor elkaar.

Iedereen is anders en dat vinden wij hier heel gewoon. Sterker nog : met die verschillen versterken we elkaar juist. Jouw verjaardag gaat niet onopgemerkt voorbij en je teammanager Yvonne Hozeman is (bijna) 24 / 7 bereikbaar.

Eens per kwartaal komt het hele regioteam bij elkaar en ook kun je de jaarlijkse BBQ en het kerstdiner vast in je agenda noteren.

Niet gewoon’ een set arbeidsvoorwaarden.

Je mag veel van ons verwachten. Voor deze functie van Onderhoudsmonteur (op basis van 40 uur per week) ontvang je sowieso :

 • Om te starten een jaarcontract. Een goed begin is het halve werk toch?
 • Een goed salaris met toekomstperspectief.
 • Alle kansen voor verdere ontwikkeling en opleiding. Je hoeft ze alleen maar te grijpen.
 • Het kennis- en netwerkplatform Young SPIE. Gecreëerd vóór en dóór jonge SPIE-collega’s.
 • Reisuren- en -kostenvergoeding, of de mogelijkheid om een auto van de zaak te rijden. Ook privé. En in het buitenland.
 • Een PMT-pensioenregeling, waarvan SPIE meer dan tweederde betaalt. Voor later.
 • 25 vakantiedagen + 13 adv-dagen. Dat tikt lekker aan.
 • Een winstdelingsregeling.
 • Niet gewoon een medewerker’.

  Je maakt het verschil bij onze klanten. Met jouw oplossingsgerichtheid die soms over de top gaat en het gemak waarmee je met iedereen een praatje maakt.

  Ook heb je als Onderhoudsmonteur :

 • Een mbo-opleiding Mechatronica, Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde op niveau 4 afgerond.
 • Naast een mbo-opleiding trainingen gevolgd en ervaring op het gebied van procestechniek en automatisering.
 • De wil en mogelijkheid om in ploegendiensten te werken.
 • Gewerkt als bijvoorbeeld storingsdienstmonteur, technicus of onderhoudsmonteur. Als dat in de maakindustrie was, scoor je bonuspunten.
 • Neem geen genoegen met een gewone baan bij een gewone werkgever. Solliciteer bij de tweede grootste technische dienstverlener in Nederland.

  Heb je vragen? Schakel met Yvonne Hozeman, Teammanager, via WhatsApp 06 204 302 98 of mail via yvonne.hozeman spie.com.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier