Onderhoudsmonteur
SPIE
Venray
3 dagen geleden

Onze focus is gericht op jouw volgende stap

Teammanager Yvonne Hozeman

Niet gewoon een bedrijf

Bij SPIE Maintenance Solutions, de naam zegt het al, richten wij ons vooral op onderhoudsmanagement binnen een dynamisch werkveld dat zich voortdurend ontwikkelt.

Door altijd mee te ontwikkelen met de laatste technologische innovaties kunnen wij een afgewogen dienstenpakket bieden aan onze klanten.

Dit dienstenpakket richt zich op preventief en correctief onderhoud, met het oog op toekomstige aanpassingen / modificaties.

Met ruim 400 loyale vakmannen- en vrouwen vormt het team SPIE Maintenance Solutions een hechte club waar altijd oprechte aandacht is voor iedereen.

Jouw verjaardag gaat niet onopgemerkt voorbij en je teammanager Yvonne Hozeman is (bijna) 24 / 7 bereikbaar. Zeker drie keer per jaar komt het hele regioteam bij elkaar en ook kan je de jaarlijkse BBQ vast in je agenda noteren.

Niet gewoon een baan

Bij SPIE is geen werkdag hetzelfde. Elke klus is weer anders en complex op z’n eigen manier. De functie Onderhoudsmonteur is voor ervaren monteurs die met elk probleem uit de voeten kunnen.

Je neemt als monteur zelf het heft in handen en bent volledig verantwoordelijk voor het ontzorgen van klanten. Eenmaal op locatie denk je proactief met de klant mee.

Jij bent de expert en je biedt hulp met de kennis en kunde die je hebt.

Je krijgt bij SPIE eindeloos veel mogelijkheden. Zo is er altijd een optie tot doorgroeien. En ben je uitgekeken op je huidige functie?

Dan kijken we bij welke andere functies we je kunnen onderbrengen. Wil jij aan de slag voor een mooie werkgever waar je in de diepte én breedte kunt groeien?

Ga aan de slag als Onderhoudsmonteur bij SPIE!

Niet gewoon een medewerker

Je maakt het verschil bij onze klanten. Met jouw oplossingsgerichtheid die soms over de top gaat en het gemak waarmee je met iedereen een praatje maakt.

Ook heb je als Onderhoudsmonteur :

 • Een mbo-opleiding Mechatronica, Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde op niveau 4 afgerond.
 • Naast een mbo-opleiding trainingen gevolgd en ervaring op het gebied van procestechniek en automatisering.
 • De wil en mogelijkheid om in ploegendiensten te werken.
 • Gewerkt als bijvoorbeeld storingsdienstmonteur, technicus of onderhoudsmonteur. Als dat in de maakindustrie was, scoor je bonuspunten.
 • Niet gewoon een set arbeidsvoorwaarden

  We vragen veel van jou als Onderhoudsmonteur en dus bieden we veel. Om precies te zijn bieden we voor deze functie op basis van 40 uur per week :

 • Om te starten een jaarcontract.
 • Een goed salaris met toekomstperspectief.
 • Een nette auto, de beste gereedschappen en goede kleding.
 • Beschikking tot de beste PBM's. We werken veilig of niet.
 • Een PMT-pensioenregeling waarvan SPIE meer dan tweederde betaalt. Voor later.
 • 25 vakantiedagen + 13 adv-dagen. Dat tikt lekker aan.
 • Een winstdelingsregeling.
 • Alle kansen voor verdere ontwikkeling en opleiding.?Je hoeft ze alleen maar te grijpen.
 • Gewoon solliciteren.

  Ben jij de persoon die geen genoegen meer neemt met een gewone baan bij een gewone werkgever? Solliciteer dan direct op deze vacature voor Onderhoudsmonteur in Venray.

  Heb je vragen? Schakel met Yvonne Hozeman, Teammanager, via WhatsApp 06-20 43 02 98 of mail naar yvonne.hozeman spie.com.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier